Ο τραυματισμός του Βάντερσον και η συγκίνηση στην αλλαγή του

Πλατανιάς | 29 Απριλίου 2018, 23:11

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 49ο λεπτό ο Βάντερσον. Η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα, οπότε και θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο γόνατο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αν μη τι άλλο, μέσα σ’ όλα, ο Πλατανιάς αποδεικνύεται πάρα πολύ άτυχος, αφού τη στιγμή που οι λύσεις του έχουν περιοριστεί σημαντικά, έρχονται απανωτά προβλήματα τραυματισμών. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή παρουσιάζει ενδιαφέρον και είναι ένα καλό ερώτημα με τι παίκτες θα καταφέρει να πάει να παίξει στην Τούμπα το τελευταίο ματς της σεζόν που είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Από εκεί και πέρα, ο Βάντερσον αντικαταστάθηκε στο 49ο λεπτό, έχοντας χτυπήσει στο γόνατο. Τη στιγμή της αλλαγής του δέχτηκε ένα παρατεταμένο και ζεστό χειροκρότημα από την εξέδρα, ενώ επίσης και ο ίδιος ανταπέδωσε, σε μια πολύ όμορφη στιγμή που περιείχε συγκίνηση. Ο Βάντερσον ο οποίος αγωνίζεται τα τρία τελευταία χρόνια με τον Πλατανιά και έχει εξελιχτεί από τους αγαπημένους παίκτες στην εξέδρα. Από την άλλη, αυτή ήταν και η ευκαιρία για τον ίδιο να αποχαιρετήσει ουσιαστικά το κοινό του Πλατανιά…

Estrella