Ο Τζολάκης με τους Χανιώτες στην Ολλανδία

Ποδόσφαιρο 25 Ιουλ 2018, 16:53

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Κωνσταντή Τζολάκη, μέχρι πρόσφατα άλλωστε ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, είχαν ο προπονητής της Κ15 του Πλατανιά, Γιάννης Σχοιναράκης, καθώς και νεαροί Χανιώτες ποδοσφαιριστές που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Ολλανδία σε καμπ αξιολόγησης που διοργανώνει η Φέγενορντ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από το φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός στο Ούντεν της Ολλανδίας απέναντι στην Αϊντχόφεν, με τον Γιάννη Σχοιναράκη να είναι μαζί με τον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, πλέον.

Από εκεί και πέρα υπενθυμίζεται ότι οι πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές από τα Χανιά θα παραμείνουν στη χώρα της τουλίπας μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου, λαμβάνοντας μέρος σε αυτό το καμπ, με την ελπίδα να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Υπενθυμίζεται ότι αυτά τα παιδιά είναι τα εξής: Χρυσοβαλάντης Λυβιάκης, Βλάσσης Τσουραπάς, Κώστας Ταγιάρης, Ματέο Γκολόσι (Πλατανιάς) και Μανώλης Πλανάκης (Ιωνία 2000).

Εκτός του προπονητή Κ15 του Πλατανιά, μαζί με τους νεαρούς Χανιώτες ποδοσφαιριστές βρίσκεται και ο εκπρόσωπος τους, Γιάννης Καζάκης, που είναι κάτοικος Ολλανδίας.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad