Ο Στ. Μιχαηλάκης στο athlitiko για τα αποδυτήρια στα Νεροκούρου

Ηρακλής Νεροκούρου | 8 Δεκεμβρίου 2019, 14:30

Απάντηση μέσω του athlitiko δίνει ο Στέλιος Μιχαηλάκης, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την καταγγελία από την πλευρά της Κορωνίδας για την κατάσταση που βρήκε τα αποδυτήρια στα Νεροκούρου στο ματς με τα Απτερα.

Ο κ. Μιχαηλάκης απαντά με τις δύο ιδιότητες που έχει, αυτή του προέδρου του Ηρακλή Νεροκούρου, καθώς και του αντιδημάρχου Χανίων, υπευθύνου επί των αθλητικών, μιας και η εγκατάσταση ανήκει στο Δήμο Χανίων. Οπως τονίζει ο κ. Μιχαηλάκης στο athlitiko, το γεγονός ότι δεν υπήρχαν κλειδιά για ν’ ανοίξουν την πόρτα των αποδυτηρίων οι παίκτες της Κορωνίδας αυτό οφείλεται στο ότι ο Ηφαιστος που επίσης χρησιμοποιεί την ίδια έδρα, έχει αλλάξει την κλειδαριά και από την άλλη δεν έχει παραδώσει τα κλειδιά ως οφείλει και ως εκ τούτου, γι’ αυτό η ομάδα της Κορωνίδας βρέθηκε σε αυτή τη δυσάρεστη θέση. Για το γεγονός αυτό, όπως σημειώνει ο κ. Μιχαηλάκης, ο Ηρακλής Νερ. δεν μπορεί να έχει ευθύνη για το ότι Κορωνίδα δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει τα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα, για την κακή κατάσταση που ήταν γενικότερα τα αποδυτήρια, αυτό είναι ένα θέμα που ο Δήμος Χανίων θα προσπαθήσει να το φροντίσει, όπως τονίζει ο κ. Μιχαηλάκης, αναγνωρίζοντας γενικότερα πως οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χανίων δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad