Ο Σούλης στον Αήττητο Σπάτων με αναφορά σε… ΑΟΧ και Κατσιγιάννη

Football League 7 Αυγούστου 2018, 17:48

Ο Σούλης Παπαδόπουλος που εργάστηκε στον Α.Ο. Χανιά επί θητείας Νίκου Κατσιγιάννη -αλλά και Μιχάλη Τζουγκαράκη- είναι ο νέος προπονητής στο νεοφώτιστο Αήττητο Σπάτων.

Ο 51χρονος τεχνικός αναλαμβάνει έτσι τη θέση του προπονητή στα Σπάτα μετά την αποχώρηση του Πάρη Κωνσταντακόπουλου. Αξιο αναφοράς ότι στη δήλωση που παραχωρεί, κάνει αναφορά στη συνεργασία που είχε με τον Ν. Κατσιγιάννη στον ΑΟΧ. «Είχα αποφασίσει να μείνω εκτός πάγκων φέτος, ωστόσο, ο κ. Κατσιγιάννης και η άκρως επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε στα Χανιά αποτέλεσαν το λόγο που αποφάσισα να πω το “ναι”», σημειώνει χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός του Αήττητου Σπάτων.

«H ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο», αναφέρει η ανακοίνωση του Αήττητου Σπάτων, ενώ η δήλωση του 51χρονου τεχνικού είναι η εξής: «Είχα αποφασίσει να μείνω εκτός πάγκων φέτος, ωστόσο, ο κύριος Κατσιγιάννης κι η άκρως επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε στα Χανιά αποτέλεσαν το λόγο που αποφάσισα να πω το “ναι”. Στη συνάντηση που είχαμε παρουσία και του κ. Παναγώτη Δουφεξή υπήρξε απόλυτη ταύτιση σ’ όλους τους τομείς και στο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Αήττητος Σπάτων είναι ο μόνος εκπρόσωπος της Αττικής στη Football League και μένα προσωπικά αποτέλεσε βασικό κίνητρο το να αναλάβω μια ομάδα που έχει στόχο να γίνεται συνεχώς καλύτερη και να είναι κοντά στο σπίτι και στην οικογένειά μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad