Ο… σκόρερ Ανδρέου και η “πιπίλα”

Χανιά | 10 Δεκεμβρίου 2019, 23:34

Ο Βαγγέλης Ανδρέου "λύτρωσε" τα Χανιά και τους χάρισε μία πολύτιμη νίκη στην έδρα της Παναχαϊκής, η οποία (νίκη) είναι ικανή να... γυρίσει τον διακόπτη για τους "μπλε" εν όψει συνέχειας.

/Bella Pizza

Ο 29χρονος αμυντικός, που έχει καθιερωθεί από το ξεκίνημα της σεζόν στο κέντρο της άμυνας των Χανίων, ενήργησε ως επιθετικός στο 90′ και με ιδανικό τελείωμα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και στη συνέχεια πανηγύρισε με κίνηση… πιπίλας, αφιερώνοντας το γκολ στο λίγων μηνών παιδί του. Παράλληλα συνέχισε την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, όπου σημειώνει τουλάχιστον ένα γκολ κάθε σεζόν. 

Την αρχή την έκανε στον Πιερικό με 1 γκολ τη σεζόν 2015-16, για να πετύχει 3 την επόμενη, όπου βοήθησε τον Απόλλωνα Λάρισας στην άνοδο στη Football League. Τη σεζόν 2017-18 σκόραρε δύο φορές, την πρώτη απέναντι στον (τότε) ΑΟΧ/Κισσαμικό, ουσιαστικά τη νυν ομάδα του που έγινε Χανιά, ενώ η δεύτερη χάρισε ιστορική νίκη στον Απόλλωνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Την περασμένη σεζόν σκόραρε μία φορά για τη Δόξα Δράμας απέναντι στην ομάδα του τόπου του, τα Τρίκαλα, στο εκτός έδρας 3-2 και φέτος έμελλε να “ανοίξει λογαριασμό” με τα Χανιά στην Πάτρα.

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad