Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε τον Ατρόμητο

Super League 1 5 Δεκεμβρίου 2019, 14:48

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι ο Σάββας Παντελίδης αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας εξέδωσε ο Ατρόμητος. Οπως είναι γνωστό, η ομάδα του Περιστερίου είχε μείνει χωρίς προπονητή μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Παντελίδης επιστρέφει έτσι στους πάγκου, μιας και μέχρι και πριν από λίγο καιρό εργαζόταν στον Αρη ενώ πιο πριν ήταν στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ως νέο προπονητή της ομάδας μας τον Σάββα Παντελίδη.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει ισχυρές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Superleague έχοντας επιδείξει πολύ καλές πορείες με τον Ηρακλή, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός είχε αναλάβει τόσο τον Αστέρα Τρίπολης όσο και τον Άρη σε παρόμοιες συγκυρίες με την τωρινή καταφέρνοντας να κατακτήσει με τις δυο ομάδες θέσεις που οδηγούσαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ομάδα μας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας μου με τον Ατρόμητο. Γνωρίζω πολύ καλά πού έχω έρθει. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και θέτει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Μέσα από τη δουλειά μας, το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουμε και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου είναι στο χέρι μας να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας και να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ακόμα πιο ψηλά”.

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει το ίδιο ενώ ως άμεσοι συνεργάτες του Σάββα Παντελίδη προστίθενται οι Άκης Βάβαλης (βοηθός προπονητή) και Σταύρος Παντελίδης (γυμναστής)».

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad