Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στα Χανιά για το μίτινγκ “Βενιζέλεια-Χανιά 2020”

Στίβος | 18 Δεκεμβρίου 2019, 16:42

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 θα διεξαχθούν οι αγώνες στίβου με την επωνυμία "Βενιζέλεια - Χανιά" και οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλος και μέλη της εκτελεστικής επιτροπής συναντήθηκαν με φορείς της πόλης για το διεθνές μίτινγκ στίβου.

Η ενημέρωση επί του θέματος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ:

«Σε ιδιαιτέρως θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλος και μελών της εκτελεστικής επιτροπής του “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ 2020” με τους φορείς της πόλης των Χανίων οι οποίοι συνδιοργανώνουν το διεθνές μίτινγκ στίβου.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων ξεκίνησε από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων όπου συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή και συνεργάτες του, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το οργανωτικό κομμάτι της διοργάνωσης στο οποίο συμβάλει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων καθώς και παρεμβάσεις στις οποίες αυτή μπορεί να συμβάλλει στην υλοποίησή τους προς όφελος όλης της Χανιώτικης νεολαίας (πχ Στάδιο Χανίων).

Dimarxos chania

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δήμο Χανίων όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον Αντιδήμαρχο οικονομικών Τάσο Με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Χανίων Νίκο ΚαλογερήΑλόγλου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Στέλιο Μιχαηλάκη όπου συζητήθηκαν τα θέματα της διοργάνωσης που αφορούν το Δήμο Χανίων καθώς και τις διαδικασίες που προβλέπονται για την υλοποίησή τους.

Τέλος πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα Γραφεία του ΕΑΚ Χανίων όπου συναντήθηκαν με το νέο Πρόεδρο Μανώλη Κουριδάκη και μέλη του ΔΣ και συζήτησαν τα θέματα βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Σταδίου και κυρίως το θέμα της αντικατάστασης του στρώματος επί κοντώ αλλά και του προθερμαντηρίου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να ξεκινήσει η υλοποίηση αν είναι δυνατόν και πριν τη διεξαγωγή του μίτινγκ.

Το διεθνές μίτινγκ στίβου “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ 2020” αποτελεί το μοναδικό αναγνωρισμένο διεθνές μίτινγκ στην Ελλάδα και εντάσσεται στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην κατηγορία “BRONZE”.

Δεδομένου ότι το 2020 είναι η Ολυμπιακή χρονιά οι προσδοκίες των διοργανωτών αλλά και τα οφέλη για την πόλη των Χανίων είναι αυξημένα και όλοι οι παράγοντες έδειξαν το ενδιαφέρον τους και θα συμβάλουν τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Το “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ” διοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ, τον ΑΟ ΚΥΔΩΝ και το Γ.Σ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων και το Δήμο Πλατανιά και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαΐου 2020.»

JoyMachine

Rabona ad