Ο πρόεδρος στην προπόνηση για… συγχαρητήρια – Τετ-α-τετ με Ρόκα

Πλατανιάς | 21 Ιανουαρίου 2018, 22:11

Την ικανοποίηση του προέδρου του Πλατανιά, Μανώλη Μαθιουλάκη, έχει προκαλέσει η νίκη της ομάδας του σε βάρος του Λεβαδειακού. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε την ευκαιρία να βρεθεί στη μεσημεριανή προπόνηση που έγινε την Κυριακή στο Μάλεμε, συγχαίροντας τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως είναι εμφανές, λοιπόν, το κλίμα στις τάξεις του Πλατανιά έχει αλλάξει 100% μετά τη σπουδαία νίκη επί του Λεβαδειακού, με τον κ. Μαθιουλάκη να δείχνει μετά από πάρα πολύ καιρό χαρούμενος, αλλά και… αισιόδοξος ότι θα μπορέσει η συνέχεια για την ομάδα του να είναι ανάλογη.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Μαθιουλάκης είχε την ευκαιρία να τα πει με το τεχνικό τιμ και συγκεκριμένους του Μανουέλ Ρόκα και Νίκο Μαναρώλη, ενώ μαζί τους ήταν και ο γενικός αρχηγός του Πλατανιά, Δημήτρης Μαθιουλάκης.

Να σημειωθεί ότι το θέμα του Ρόκα δεν έχει κλείσει απόλυτα και εξακολουθεί να αιωρείται, αλλά, σίγουρα, δεν φαίνεται αυτή τουλάχιστον τη στιγμή να σχεδιάζεται μία αλλαγή και συγκεκριμένα δηλαδή αποχώρηση για τον Ισπανό προπονητή από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά.

Να σημειωθεί για το τέλος ότι προπόνηση δεν θα γίνει τη Δευτέρα, καθώς δόθηκε ρεπό. Συνεπώς, η προετοιμασία για τον τελικό των… τελικών στην Κέρκυρα θα ξεκινήσει την Τρίτη.

 

Estrella