Ο Πονηρός στο athlitiko για Παλαιόχωρα και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Παλαιόχωρα ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 12 Ιουλ 2018, 21:15

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ παραχωρεί στο athlitiko ο Γιώργος Πονηρος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην πρώην ομάδα του, την Παλαιόχωρα και την εξαιρετική πορεία πέρυσι, τη δική του παρουσία κάτω από τα δοκάρια ενώ θέτει υψηλούς στόχους και με τη νέα του ομάδα αν και νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Ολοκλήρωσες μία απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στην Παλαιόχωρα, με πολύ καλές εμφανίσεις. Τι κρατάς από την παρουσία σου αυτό τον ένα χρόνο στην ομάδα;

Αν και γενικά δε μου αρέσει να μιλάω, προτιμώ να “μιλάνε” οι εμφανίσεις μου για εμένα, αυτές οφείλονται κατά κύριο λόγο στον κύριο Γιάννη Γεωργιάδη που μας έκανε πολύ καλή δουλειά σε κάθε προπόνηση. Θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό, όπως επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Παλαιόχωρας που μας έκανε από την 1η μέρα να αισθανθούμε πολύ οικεία και να απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας στον τόπο τους.

Πού αποδίδεις την εξαιρετική πορεία που είχε η ομάδα αν και νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική;

Η Παλαιόχωρα αν και νεοφώτιστη είχε κάνει πολύ έμπειρες επιλογές σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Η πολύ καλή πορεία της ομάδας οφειλόταν στις πολύ καλές προπονήσεις και φυσικά στο ότι η ομάδα είχε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Νέα πρόκληση για σένα μία άλλη νεοφώτιστη ομάδα των Χανίων στη Γ’ Εθνική, η ομάδα του ΣΥΝΚΑ. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

Σχετικά με το ΣΥΝΚΑ, θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή γιατί είναι ένα σωματείο πολύ οργανωμένο με έναν έμπειρο προπονητή. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την επιλογή τους. Οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Ζαγοριανό γιατί η συμβολή του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν πολύ σημαντική. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

Πώς κρίνεις την μέχρι τώρα παρουσία σου στο ποδόσφαιρο; Είσαι ευχαριστημένος ή θεωρείς ότι θα μπορούσες να αγωνιστείς ακόμα ψηλότερα:

Όσον αφορά τη μέχρι τώρα πορεία μου στο ποδόσφαιρο, με στεναχωρεί που δεν έχω αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, απ’ την άλλη είμαι χαρούμενος που έχω κάνει επάγγελμα κάτι το οποίο αγαπάω τόσο πολύ.

Τέλος, ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για το μέλλον, αρχής γενομένης από το ΣΥΝΚΑ τη νέα περίοδο;

Οι μελλοντικοί μου στόχοι ξεκινούν με το ΣΥΝΚΑ, ελπίζω φέτος να κατακτήσω ξανά το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Χανίων και γιατί όχι και το πρωτάθλημα. Από ‘κει και πέρα στόχος μου είναι να δουλεύω στις προπονήσεις για να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad