Ο Παναθηναϊκός στο δρόμο του

ΟΑΧ | 12 Μαρτίου 2019, 21:12

Τα κορίτσια του ΟΑΧ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για τον εξ αναβολής αγώνα με τον Παναθηναϊκό τον οποίο θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (13/3, 17:00) στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Ουσιαστικά, ο ΟΑΧ δεν μπορεί να τρέφει ελπίδες για νικηφόρο αποτέλεσμα, αφού ο Παναθηναϊκός δείχνει πάρα πολύ δυνατός, έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την άνοδο στην Α1. Παρ’ όλα αυτά, η ψυχολογία στις τάξεις του ΟΑΧ είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο μετά την σπουδαία νίκη επί του ΕΦΑΟ Ζωγράφου, που δημιουργεί προοπτικές παραμονής στην Α2.

Σχετικές δηλώσεις εν όψει της αποστολής κόντρα στον Παναθηναϊκό φιλοξενούνται στο σάιτ του ΟΑΧ από τον προπονητή της ομάδας, Μάνο Μανουσάκη, ο οποίος τονίζει τα εξής: «Για μας, είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς. Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη και πάμε να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, διεκδικώντας το όποιο ποσοστό νίκης μας αντιστοιχεί. Εχουμε ελλείψεις, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, με όποιον αντίπαλο κι αν παίζουμε, θέλουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό».

Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΑΧ, που θα βρεθεί σε αυτό το παιχνίδι με 10 παίκτριες στη διάθεσή του, είναι η εξής: Κουφογιάννη, Δεληγιάννη, Ψυχογιού, Φωτιάδη, Δερμιτζάκη, Παπαμαρκάκη, Βασιλογιαννάκη, Δασκουλίδου, Παπαδάκη και Ακρίβου.

karta antonis garden