Ο ΟΦΗ τίμησε την “Κίτρινη Αποστολή”

Μπάσκετ 16 Δεκεμβρίου 2019, 20:39

Την εθελοντική ομάδα αλληλεγγύης "Κίτρινη αποστολή" τίμησε ο ΟΦΗ στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τη Μεγαρίδα. Παράλληλα μαζεύτηκαν και παραδόθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Η σχετική ενημέρωση του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ:

«Μια υπέροχη ενέργεια από τους ανθρώπους της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, στο ημίχρονο του αγώνα με την Μεγαρίδα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου (ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 81-76). Ο ΟΦΗ τίμησε την εθελοντική ομάδα, “Κίτρινη αποστολή” ως ένδειξη αναγνώρισης της κοινωνικής της προσφοράς. Ενώ, μαζεύτηκαν και παραδόθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους συνανθρώπους μας.

Η Κίτρινη Αποστολή είναι μια εθελοντική ομάδα αλληλεγγύης η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης. Ιδρύθηκε το 2012 από τον Δημήτρη Αποστολάκη και πλέον αριθμεί χιλιάδες μέλη. Στηρίζει τον Ηρακλειώτικο κόσμο συστηματικά και ανακουφίζει οικογένειες με τρόφιμα, είδη σπιτιού και εξοπλισμό που σχετίζεται με τις ανάγκες των παιδιών.

Ο σκοπός της ομάδας είναι να βοηθάει και να είναι δίπλα σε όποιον συμπολίτη μας χρειάζεται ανάγκη αλλά και να αυξήσει το αίσθημα της αλληλεγγύης στην πόλη του Ηρακλείου. Όλη η δράση της είναι καθαρά εθελοντική και προέρχεται από την αγάπη, και το αίσθημα προσφοράς των συνανθρώπων μας.»

zgas

Rabona ad