Ο ΟΦΗ άλλαξε…

Super League 1 22 Οκτωβρίου 2018, 11:34

Η νίκη επί του Ολυμπιακού έχει προεκτάσεις για τον ΟΦΗ.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος έδειξε με το πιο ξεκάθαρο τρόπο πως τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Οι διοικητικές εξελίξεις και η αύρα που έχει φέρει η παρουσία του Μιχάλη Μπούση είχε ευεργετικά αποτελέσματα για τον Όμιλο.

Κόντρα στους Πειραιώτες πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνιση του τη φετινή περίοδο, η οποία συνδυάστηκε και με την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκαν με άλλη ψυχολογία στο γήπεδο και κοίταξαν στα μάτια ένα πανίσχυρο αντίπαλο.

Και το ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί στον ΟΦΗ δεν οφείλεται τόσο στο αποτέλεσμα, όσο στη γενικότερη παρουσία που είχαν οι “ασπρόμαυροι” στο ματς. Χωρίς ατομικά λάθη, χωρίς ολιγωρίες, χωρίς αδράνειες και νεκρά διαστήματα.

Από το από το 1ο μέχρι το 96ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο πλάνο τους. Δεινοπάθησαν στο δεύτερο μέρος, ωστόσο πέτυχαν το στόχο τους και συνεχίζουν.

Και πάνω σ’ αυτή τη νίκη η ομάδα του Ηρακλείου καλείται να “χτίσει” την αγωνιστική της “αναρρίχηση”. Το ηθικό των παικτών βρίσκεται πλέον σε υψηλά επίπεδα και τα πάντα πλέον φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους.

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad