Ο Ξαγοράρης στο ρόστερ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 21 Αυγούστου 2018, 16:51

Μια νέα μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Πρόκειται για τον 23χρονο επιθετικό, Βαγγέλη Ξαγοράρη, ο οποίος έρχεται από την Ιταλία, ωστόσο έχει ξαναπεράσει από την Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ο Ξαγοράρης αγωνιζόταν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Σαρδηνίας στην Ιταλία, παίζοντας για λογαριασμό της SEF Torres 1903. Στην Κρήτη έχει ξανάρθει στο παρελθόν αφού είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής της ΑΕ Μυλοποτάμου. Ενας παίκτης που έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης ενώ έχει παίξει και στον Ηλυσιακό.

xagoraris

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ξαγοράρη στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι η εξής:

«Ενα “βέλος” στη φαρέτρα του Κολιτσιδάκη

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ξαγοράρη, με ελεύθερη μεταγραφή από την ιταλική ερασιτεχνική ομάδα SEF Torres 1903.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου και αγωνίστηκε στην Κ-20, ενώ ακολούθησαν οι ομάδες του Ηλυσιακού, του Αχαρναϊκού και της Α.Ε. Μυλοποτάμου.

Φέτος, ήρθε η μεταγραφή στην ιταλική ομάδα στις αρχές Ιουλίου, ωστόσο, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με μεθοδικές κινήσεις μπόρεσε να τον φέρει πίσω στην Κρήτη, ενισχύοντας έτσι τη γραμμή κρούσης της με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Βαγγέλη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad