Ο Καριμπίδης από τερματοφύλακας έγινε επιθετικός και το “καθάρισε”

Τάλως Ασπάλαθος | 14 Απριλίου 2019, 19:34

Ο Καριμπίδης από τερματοφύλακας έγινε επιθετικός και σημειώνοντας χατ τρικ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εντός έδρας επικράτηση του Ασπαλάθου με 6-2 επί του Τάλω.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, ο παίκτης του Ασπαλάθου, Διονύσης Καριμπίδης, χρειάστηκε λόγω απουσίας του βασικού τερματοφύλακα να φορέσει τα γάντια και να κάτσει κάτω από την εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, έπαιξε στη φυσική του θέση και σημείωσε χατ τρικ.

Συγκεκριμένα, ο Τάλως κατάφερε να μπει σε θέση οδηγού, στο 23’, με τον Η. Ντερβίσι με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Ασπάλαθος απάντησε, με τον Αυγερινού, στο 35’, να κάνει το 1-1 και να διαμορφώνει το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, αλλά και να πετύχουν σκορ ασφαλείας. Συγκεκριμένα, ο Καριμπίδης άλλαξε θέση και σημείωσε τρία τέρματα, στο 55’, στο 63’ και στο 73’, ύστερα από δύο ασίστ του Βιττωράκη.

Ο Τάλως μείωσε σε 4-2, με τον Η. Ντερβίσι να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 68’, με σουτ. Ο Ασπάλαθος στη συνέχεια πέτυχε άλλα δύο τέρματα, με τον Ν. Μαστοράκη, στο 78’, να κάνει το 5-2, έπειτα από ασίστ του Αργυρίου και τον Ι. Μαστοράκη, στο 83’, ύστερα από ασίστ του Καριμπίδη, να διαμορφώνει το τελικό 6-2.

Διαιτητής: Ξενάκη. Βοηθοί: Ευθυμόπουλος-Μπαταγκιώνη.

Ασπάλαθος: Ι. Μαστοράκης, Χριστοδουλάκης, Μαντζουνέας, Τσουχλαράκης, Αυγερινού, Καριμπίδης, Ε. Σπυρόπουλος (22’ Ραλλάκης), Λαζάρου, Τομίδης (55’ Βιττωράκης), Αλεξίου (61’ Ν. Μαστοράκης), Πολυνόπουλος.

Τάλως (Γιώργος Παπαβασιλείου): Καρπεράκης, Παπαβασιλείου, Μαρινάκης, Γαλανάκης, Κατσανεβάκης, Φανουριάκης (62’ Δημητρίου), Η. Ντερβίσι, Κάρτσα, Χωραφάκης (70’ Βαζαίος), Ασβεστάς,  Νικολουδάκης (73’ Κλάιντι).

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Estrella

Papantonakis Cards