Ο Καβακάς, οι προπονητές από την Κρήτη και τα άλλα ονόματα

Πλατανιάς | 9 Οκτωβρίου 2018, 17:14

Δυο προπονητές που έχουν περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας εξετάζονται για τον Πλατανιά για την αντικατάσταση του Πάουλο Κάμπος. Πρόκειται για τους Τίμο Καβακά και Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Μένει να φανεί αν ο Καβακάς ειδικότερα μπορεί να επιστρέψει για τρίτη φορά στο τιμόνι της ομάδας, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στον Πλατανιά. Ο δε Παπαματθαιάκης είχε εργαστεί στην ομάδα επί Περιφερειακού πρωταθλήματος, ενώ πριν από μερικές μέρες ήταν στον Ηρόδοτο.

Αλλα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτά του Βασίλη Βούζα, που το καλοκαίρι ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Κ20 του Ολυμπιακού, καθώς επίσης και του Κώστα Ανυφαντάκη, που εργαζόταν στην Καβάλα. Ακόμα, εξετάζεται η περίπτωση του Θαλή Θεοδωρίδη, η τελευταία ομάδα του οποίου ήταν ο Αρης Λεμεσού, ενώ πιο πριν ο κόσμος τον “γνώρισε” από τη θητεία του στην Καλλονή. Αλλο όνομα που εξετάζεται είναι αυτό του πολύπειρου, Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος πριν λίγο καιρό έλυσε τη συνεργασία του με τη Λαμία, αλλά εμπόδιο αποτελεί το υψηλότατο κασέ του.

Σε ό,τι αφορά τον Τάτση, η λύση αυτή όπως φαίνεται -και παρότι ο Πλατανιάς είναι γεγονός ότι μίλησε με τον πρώην συνεργάτη του Πετράκη- απομακρύνεται.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad