Ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης… συνάντησε τον Απόλλωνα Αη Γιάννη (pics)!

Απόλλων | 2 Αυγούστου 2018, 15:23

Ενα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός για τον Απόλλωνα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, αλλά και το τοπικό ποδόσφαιρο στα Χανιά πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες. Αυτό δεν είναι άλλο από την επίσκεψη μελών της διοίκησης του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης στα γραφεία του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη!

Η είδηση της επίσκεψης αυτής καθαυτής, καθώς και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται, έχουν αναρτηθεί μάλιστα στην ιστοσελίδα του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης. Εκεί γίνεται εκτενής αναφοράς για τον Απόλλωνα… των Χανίων, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Απόλλωνα να αναφέρονται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τη χανιώτικη ομάδα και τον Σταύρο Δρικάκη. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στην σχετική ενημέρωση, οι άνθρωποι του Απόλλωνα περιμένουν αυτούς της χανιώτικης ομάδας το συντομότερο δυνατό στη Ριζούπολη!

Κατά τ’ άλλα, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν αναμνηστικά, όπως λάβαρα, φανέλες και σε κάθε περίπτωση ήταν μια πολύ όμορφη “συνάντηση”.

Δείτε παρακάτω το θέμα πώς έχει, καθώς και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο Ερασιτέχνης Απόλλων:

«Στα πλαίσια των καλοκαιρινών διακοπών στα Χανιά, υλοποιήθηκε μια σκέψη που υπήρχε από καιρό: να έρθουμε σε επαφή ως ΓΣ Απόλλων Σμύρνης με το σωματείο Απόλλων Αγίου Ιωάννη Χανίων. Ένα αθλητικό-ποδοσφαιρικό σωματείο με πλούσια ιστορία αλλά και ισχυρές ρίζες στην τοπική κοινωνία με το οποίο μας ενώνει ο “Απόλλων”, τα χρώματα, το λογότυπο αλλά και πολλά άλλα.

Ετσι επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Σταύρο Δρικάκη, επισκεφτήκαμε τα γραφεία και ανταλλάξαμε αναμνηστικά. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη Χανίων έχουν στα γραφεία τους τις εμφανίσεις του Απόλλωνα Σμύρνης της περιόδου 2013-14 (λόγω και της προϊστορίας καλών σχέσεων και επαφών μεταξύ Αναγέννησης και Blue boys), και αφού βγάλαμε τις σχετικές φωτογραφίες, ευχηθήκαμε καλή αγωνιστική χρονιά στον Απόλλωνα, που θα διεκδικήσει με ιδιαίτερες αξιώσεις την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον Σταύρο Δρικάκη και τους ανθρώπους του Απόλλωνα για τη φιλοξενία, τους οποίους με μεγάλη χαρά ελπίζουμε να φιλοξενήσουμε σύντομα στις κερκίδες της Ριζούπολης».

chania 2

chania 3

chania 4

chania 5

chania 6

chania 7

chania 8

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad