Ο Δήμαρχος Χανίων συγχαίρει την Άννα Ντουντουνάκη

Κολύμβηση | 9 Δεκεμβρίου 2019, 21:11

Εντυπωσιακή η παρουσία της Άννας Ντουντουνάκη στο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στη Γλασκώβη. Η Χανιώτισσα κολυμβήτρια ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με έξι πανελλήνια ρεκόρ κι ένα χάλκινο μετάλλιο (100μ. πεταλούδα).

Ανάμεσα στις συγχαρητήριες δηλώσεις – ανακοινώσεις για την επιτυχία της αθλήτριας του ΠΑΟΚ και το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, το οποίο αναφέρει:

«Ως Δήμαρχος Χανίων εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, Άννα Ντουντουνάκη, για την εξαιρετική εμφάνιση, που πραγματοποίησε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στη Γλασκώβη. Η Άννα Ντουντουνάκη, έπειτα από σπουδαίες επιδόσεις και μία εξαιρετική κούρσα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. πεταλούδα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ, που κατείχε η ίδια.

Εκ μέρους και του Δημοτικού μας Συμβουλίου συγχαίρω τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που μας κάνει όλους υπερήφανους, φέρνοντας τη χώρα και τον τόπο μας στην κορυφή της Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν δε και στην οικογένεια της αθλήτριάς μας. Ο Δήμος Χανίων στέκεται σταθερά αρωγός σε κάθε προσπάθεια, που αφορά την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας.»

JoyMachine

Rabona ad