Ο αντικαταστάτης του Χιντζίδη και η μεταγραφή από το εξωτερικό

Χανιά | 17 Αυγούστου 2018, 14:11

Η αποχώρηση για τον Στράτο Χιντζίδη διαφοροποιεί κάπως τα μεταγραφικά πλάνα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Η πρόθεση για τον αντικαταστάτη του είναι δεδομένη, ενώ συν τοις άλλοις η χανιώτικη ομάδα αναζητά έναν ή δύο ακόμα σημαντικά ονόματα για να ολοκληρώσει απ’ ό,τι φαίνεται τις κινήσεις της.

Καταρχήν, για τον Χιντζίδη, στον ΑΟΧ/Κισσαμικό έχουν να λένε ότι η αποχώρησή του είναι μεν εκτός προγράμματος αφού ήταν ένας παίκτης που ήρθε πριν από μερικές εβδομάδες στην ομάδα, από την άλλη, από την πρώτη στιγμή φάνηκε ο ίδιος να είναι εκτός κλίματος και γενικότερα να δείχνει ότι μπορούσε να εγκλιματιστεί στο περιβάλλον της ομάδας, οπότε θεωρείται ότι η αποχώρησή του δεν είναι ένα αρνητικό γεγονός για τον ίδιο το σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, ο Γ. Πετράκης θέλει φυσικά να καλυφτεί αυτό το κενό που έχει δημιουργηθεί. Η ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του, όπως άλλωστε έχει στρέψει το βάρος και την προσοχή της και προς την ξένη αφορά για την απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού, που θα είναι καλό όνομα και μάλιστα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δείχνει διατεθειμένος να διαθέσει, εφόσον χρειαστεί και ένα σημαντικό ποσό για την απόκτησή του.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad