Ο Ανδρέας Κονταράκης νικητής στα “Τσαλίκεια” (pics)

Τένις | 30 Ιουλίου 2018, 12:18

Ο Ανδρέας Κονταράκης είναι ο μεγάλος νικητής στα φετινά "Τσαλίκεια" τα οποία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (29/7) το βράδυ με τον τελικό, που κρίθηκε σε βάρος του Αντώνη Ματσαμάκη.

Οι δύο αθλητές, που αποτελούν “παιδιά” του ΟΑΧ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον τελικό, ο οποίος κρίθηκε τελικά υπέρ του Κονταράκη με 6-2, 6-1. Αυτή ήταν η πρώτη μάλιστα συμμετοχή σε τελικό και για τους δύο, δηλώνοντας πολύ χαρούμενοι για την πορεία τους στο τουρνουά.

IMG 5377

Matsamakis Kontarakis

Ματσαμάκης και Κονταράκης.

Kontarakis8

Κονταράκης.

Matsamakis

Ματσαμάκης.

Το τουρνουά, που διοργανώθηκε για 17η συνεχόμενη χρονιά αφού διεξάγεται ανελλιπώς από το 2002 ξεχώρισε για τη μεγάλη συμμετοχή που είχε, καθώς και για το θέαμα που προσέφεραν στα συνολικά τρία ταμπλό οι διαγωνιζόμενοι. Διοργανωτές και συμμετέχοντες τίμησαν έτσι για μια ακόμη χρονιά τη μνήμη της Λίλας Τσαλίκη Παυλαντωνέα, στην οποία και οι αγώνες είναι αφιερωμένοι κάθε χρόνο. Επίσης, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Α. Χανίων, τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από το τουρνουά, ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής, θα διατεθούν στις οικογένειες των ανθρώπων που “χάθηκαν” από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Με την ολοκλήρωση του τελικού, ακολούθησαν οι βραβεύσεις, οι οποίες αφορούσαν τους νικητές, 1ης, 2ης και 3ης θέσης και στα τρία ταμπλό (κυρίως, consolation, διπλά). Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο έφορος του τμήματος τένις του ΟΑΧ, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης, η Ρούλα Παυλαντωνέα, αδελφή της αείμνηστης, Λίλας Τσαλίκη Παυλαντωνέα και ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

IMG 5328

IMG 5330

IMG 5335

O πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων ευχαρίστησε στη δήλωσή του, όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά, τους ανθρώπους που βοήθησαν στην πραγματοποίησή του, σημείωσε ότι είναι χρέος του Ομίλου να τιμά κάθε χρόνο τη μνήμη της Λίλας Τσαλίκη Παυλαντωνέα, ενώ ειδική αναφορά έκανε στα θύματα των πυρκαγιών, τονίζοντας ότι όλα τα έσοδα από το τουρνουά θα διατεθούν στις οικογένειες όλων όσοι επλήγησαν.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο μπουφέ που παρατέθηκε στο χώρο του κυλικείου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα ανά ταμπλό είναι τα εξής:

• Κυρίως
1ος – Κονταράκης Ανδρέας
2ος – Ματσαμάκης Αντώνης
3ος – Κατσιφαράκης Νίκος
3ος – Μήτσιος Ορέστης

• Consolation
1ος – Πετράκης Στέλιος
2ος – Πετράκης Νίκος
3ος – Τζωρτζάκης Στέλιος
3ος – Σκαλιδάκης Σταύρος

• Διπλά
1οι – Κονταράκης Ανδρέας / Ματσαμάκης Αντώνης
2οι – Καραχάλιος Αγγελος / Κωνστανταράκης Ανδρέας
3οι – Κωνσταντινίδης Κώστας / Σπυριδάκης Γιώργος
3οι – Κασαπάκης Χρήστος / Μπαλάσκα Βασιλική

karta antonis garden

Rabona ad