Ο αγιασμός του τμήματος στίβου του ΟΦΗ

Στίβος | 7 Οκτωβρίου 2019, 17:11

Το στάδιο Ελευθερίας γέμισε από τους μικρούς αθλητές του ΟΦΗ στον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό του τμήματος στίβου, ο οποίος σηματοδότησε την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ΟΦΗ τερμάτισε την περασμένη σεζόν στην 7η θέση στην Ελλάδα και στόχος του είναι να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις του Ελληνικού αθλητισμού.

Ο επικεφαλής του τμήματος στίβου του ΟΦΗ – αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Αντωνακάκης, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον ΟΦΗ δηλώνοντας: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Είχαμε μια καλή χρονιά, με την 7η θέση στην Ελλάδα, 18 μετάλλια και αρκετές διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο αντιπεριφερειάρχης και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης, ο πρόεδρος της νέας διοίκησης του ΕΑΚΗ Νίκος Ζερβός με τους συνεργάτες του, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης, τα μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, οι προπονητές του τμήματος και οι γονείς των αθλητών.

Αμέσως μετά τον αγιασμό σειρά πήρε το καθιερωμένο μπάρμπεκιου με πολλά εδέσματα για τους παρευρισκόμενους και ευχές για πετυχημένη σεζόν του τμήματος στίβου του ΟΦΗ.

JoyMachine

Rabona ad