Ο αγιασμός στον Πλατανιά (pics)

Πλατανιάς | 13 Σεπτεμβρίου 2018, 21:09

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Πλατανιά, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να δίνει -σύσσωμο- το παρών στον αγιασμό ο οποίος τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Μάλεμε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σίγουρα, οι δηλώσεις από τον επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη, είναι αυτές που ξεχωρίζουν. Ο Χανιώτης επιχειρηματίας εξήγησε τους λόγους που συνεχίζει στην ΠΑΕ, δείχνοντας ότι θέλει να βοηθήσει τον Πλατανιά να παραμείνει σε ένα υψηλό επίπεδο και ει δυνατό να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.

agiasmos mathiouakis

Παρουσία, λοιπόν, του προέδρου, κ. Μαθιουλάκη πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, εν όψει της νέας περιόδου. Παρόντες ήταν ακόμα εκτός από την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, ο τεχνικός διευθυντής, Βασίλης Αμανατίδης, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Μαθιουλάκης, καθώς και εργαζόμενοι στην ΠΑΕ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία για τον Πλατανιά ολοκληρώνεται, οπότε και ο Πάουλο Κάμπος θα κάνει γνωστή την αποστολή για το ματς Κυπέλλου στην Ξάνθη κόντρα στον Αρη Αβάτου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

agiasmos

agiasmos1

agiasmos2

agiasmos5

agiasmos14

agiasmos6

agiasmos7

agiasmos8

agiasmos9

agiasmos11

 

 

Estrella