ΟΦΙ: Σφυρηλατήσαμε μία φιλία με τον Ιωνικό

Football League | 10 Οκτωβρίου 2019, 13:13

Με κολακευτικά λόγια αναφέρεται στον Ιωνικό ο ΟΦ Ιεράπετρας, σημειώνοντας ότι έχει σφυρηλατηθεί μία φιλία τόσο σε επίπεδο διοικήσεων, όσο και οπαδών, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής (13/10) στη Νίκαια μέσω της επίσημης σελίδας του ο ΟΦΙ τονίζει ότι οι δύο ομάδες ήταν πέρσι αντίπαλες για δύο ενενηντάλεπτα και διεκδίκησαν τον τίτλο στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η αναφορά του ΟΦΙ στον αγώνα με τον Ιωνικό είναι η εξής:

Στη Νίκαια θα πάει την Κυριακή ο ΟΦΙ να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό. Τον γνώριμο μας από πέρυσι Ιωνικό με τον οποίο ναι μεν ήμασταν αντίπαλοι για δύο ενενηντάλεπτα (η φωτογραφία είναι από τον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα στο Βουζουνεράκειο πέρυσι), διεκδικήσαμε μάλιστα τον τίτλο και την άνοδο και οι δύο μέχρι τέλους, όμως ταυτόχρονα σφυρηλατήσαμε μιά φιλία τόσο σε επίπεδο διοικήσεων όσο και σε επίπεδο οπαδών.

Για τον ιστορικό Ιωνικό τα γράφαμε και πέρυσι, πολλές παραστάσεις στην superleage, συμμετοχή και στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος, ομάδα με πολύ βαριά φανέλα που αξίζει τον σεβασμό μας.

Την Κυριακή βέβαια θα είναι πάλι ένας αντίπαλος μας τον οποίο θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ενας αντίπαλος που διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και που προέρχεται από διπλό στην Ηπειρο κόντρα στον Θεσπρωτό.

Δεν θα είναι σίγουρα εύκολη η αποστολή του ΟΦΙ , όμως έτσι κι αλλιώς στο πρωτάθλημα αυτό δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Οι παίκτες του ΟΦΙ έχουν και την ποιότητα και το τσαγανό να βγουν νικητές αρκεί να είναι συγκεντρωμένοι και να παίξουν την μπάλα που ξέρουν.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα στον ΟΦΙ δεν υπάρχουν.

Καλό ταξίδι παιδιά και καλό αγώνα.

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad