ΟΦΙ, Νίκαια και Κορυδαλλός!

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 8 Οκτωβρίου 2018, 22:48

Πρόγραμμα "φωτιά" προκύπτει για το ΣΥΝΚΑ μετά τον ορισμό του εξ αναβολής αγώνα της πρεμιέρας με τον Ιωνικό.

Η αναμέτρηση, όπως αποφάσισε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου. Τέσσερις ημέρες μετά (21/10) από τη Νίκαια θα βρεθεί στον Κορυδαλλό για το ματς της 4ης αγωνιστικής με τον αιώνιο αντίπαλο του Ιωνικού, την Προοδευτική. Σε αυτά τα δύο απανωτά παιχνίδι θα έχει προηγηθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον ΟΦ Ιεράπετρας (14/10).

Κάτι που σημαίνει ότι ακολουθούν τρία εκτός έδρας παιχνίδια σε αρκετά δύσκολες έδρες για το σύνολο του Θανάση Κολιτσιδάκη μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ομάδας τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν η ομάδα παραμείνει στην Αθήνα μετά το ματς με τον Ιωνικό, γι’ αυτό με την Προοδευτική.

Η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ έχει ως εξής:

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα «γολγοθάς» για την ομάδα μας, που καλείται, αρχής γενομένης την Κυριακή, να δώσει τρία κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αρχικά, θα αντιμετωπίσει τον Ο.Φ. Ιεράπετρας την ερχόμενη Κυριακή, ενώ για τις 17 του μηνός στις 4 ορίστηκε το ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια, που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας και αδυναμίας της ομάδας μας να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Τέλος, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θα αντιμετωπίσει αμέσως μετά τον Ιωνικό, την ομάδα της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν η ομάδα θα παραμείνει στην Αθήνα στο διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των δύο ματς με Ιωνικό και Προοδευτική.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad