ΟΦΙ: Για τη νίκη

Γ' Εθνική 15 Νοεμβρίου 2018, 12:25

Στον ΟΦΙ έχουν πλέον επικεντρωθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (18/11) απέναντι στην Παλαιόχωρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι Λασιθιώτες με ανακοίνωση τους τονίζουν πως δε θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στο σύνολο του Αστέριου Θέμελη, ωστόσο έχουν τις δυνατότητες και την εμπειρία να πάρουν το ματς και να διατηρηθούν στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

Αναλυτικά: «Στην άλλη  μεριά της Κρήτης , στην Παλαιόχωρα, θα πάει ο ΟΦΙ, την Κυριακή, να αντιμετωπίσει την  τοπική ομάδα. Ο  ΟΦΙ θα κυνηγήσει την νίκη, προκειμένου  να διατηρηθεί  στην κορυφή της βαθμολογίας .

Η  ομάδα  της Παλαιόχωρας , προέρχεται  από  δύο σερί  εκτός  έδρας νίκες  και μάλιστα εκτός Κρήτης και οι δύο παρακαλώ. Αυτό  από μόνο του δείχνει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα . Δεν θα  είναι εύκολο το έργο του ΟΦΙ, όμως σίγουρα οι παίκτες μας έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να κερδίσουν. Προπονητής της Παλαιόχωρας είναι ένας παλιός μας γνώριμος, ο Θέμελης ο Αστέριος ο οποίος ήταν τερματοφύλακας του ΟΦΙ την σεζόν 2006-07  στην τότε επαγγελματική Γ  Εθνική.

Όλη  η  προϊστορία των ομάδων  ανάγεται στην περυσινή  χρονιά, όπου ο ΟΦΙ κέρδισε 2-0  μέσα στην Παλαιόχωρα (στην Κάνδανο  για την ακρίβεια), έφερε  0-0  στην  Ιεράπετρα  ενώ  για το κύπελλο  ερασιτεχνών, όπου ξανασυναντήθηκαν οι  δύο ομάδες, ο ΟΦΙ στο Βουζουνεράκειο κέρδισε 5-0 σε αγώνα νοκ –άουτ. Με τη νίκη παικταράδες με τα ασπρόμαυρα , είστε δίκαια  στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad