ΟΦΗ: Θα αποτύχουν πανηγυρικά

Football League 13 Απριλίου 2018, 15:57

Στον ΟΦΗ δεν ανησυχούν καθόλου με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", που κάνει λόγο για κίνδυνο υποβιβασμού του συλλόγου, λόγω υπόθεσης δωροδοκίας στο ματς με τον Αιγινιακό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο υποστηρίζουν πως πρόκειται για… καθοδηγούμενα δημοσιεύματα, που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς, ενώ εκφράζουν τη σιγουριά τους ότι όσοι τα βάζουν τον ΟΦΗ θ’ αποτύχουν πανηγυρικά.

Αναλυτικά στην κρητική ΠΑΕ λένε τα εξής: 

«Καθοδηγούμενα δημοσιεύματα, που εξυπηρετούν προφανείς σκοπούς. Κάποιοι που μέσα στο γήπεδο, βλέπουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν τον ΟΦΗ, κάνουν …όνειρα θερινής νυκτός!

Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι με αυτά που γράφουν και έτσι όπως τα γράφουν, καρφώνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, άλλων. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, για την υπόθεση αυτή, από καμία αρμόδια αρχή. Ο ΟΦΗ είναι πρώτος για αυτό και τον χτυπάνε. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέσα στο γήπεδο, εκεί που όπως έχουμε δείξει, απαντάμε. Και μάλιστα σκληρά. Ο κόσμος του ΟΦΗ να μην παρασύρεται από ανοησίες, που μόνο σκοπό έχουν να μας αποπροσανατολίσουν από το στόχο μας. Θα αποτύχουν πανηγυρικά».

 

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards