ΟΦΗ: Ελάτε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη

Βόλεϊ | 20 Δεκεμβρίου 2019, 16:11

Ακόμα ένα μεγάλο... ραντεβού με ιστορική ομάδα έχει ο ΟΦΗ, για τη Volley League, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

«Ελάτε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη και να κλείσουμε το 2019, που έφερε την ομάδα μας για την πρώτη φορά στην ιστορία της στην Volley League, με χαμόγελο και ελπίδα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του Ερ. ΟΦΗ έχει ως εξής:

Μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η οποία υποδέχεται το Σάββατο 21/12, στις 4.30μμ τον Ηρακλή σε ένα παιχνίδι με …φόντο μια θπέση στην εξάδα, καθώς οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην 6η θέση.

Ο ΟΦΗ θέλει να κλείσει με νίκη το …ιστορικό για τον ίδιο 2019, που έφερε την κρητική ομάδα, για πρώτη φορά στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία, του Ελληνικού βόλει.

Στην ανακοίνωση του, για το παιχνίδι, το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει αναφέρει ότι «ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ, απέναντι στον ιστορικό Ηρακλή, το Σάββατο 21/12, στις 4.30μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Ελάτε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη και να κλείσουμε το 2019, που έφερε την ομάδα μας για την πρώτη φορά στην ιστορία της στην Volley League, με χαμόγελο και ελπίδα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!»

 

JoyMachine

Rabona ad