Ουζουνίδης: Μας αδικεί που σκοράραμε τόσο αργά

Πλατανιάς | 7 Ιανουαρίου 2018, 20:59

Για την ανάγκη του Παναθηναϊκού να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο άλλοτε τεχνικός της χανιώτικης ομάδας σχολίασε ότι το γεγονός ότι έφτασε τόσο αργά να σκοράρει η ομάδα του την αδικεί.

Η τοποθέτησή του για το ματς ήταν η εξής: «Χρειαζόμασταν πολύ αυτήν την νίκη. Ήρθε μετά από ένα πολύ καλό ματς, κάναμε φάσεις. Αυτό που μας έλειψε ήταν στην τελική ενέργεια. Φτάσαμε τόσο αργά να σκοράρουμε και αυτό μας αδικεί. Θα δουλέψουμε σε αυτό γιατί τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνεις νωρίς για να μην σε τιμωρήσει ο αντίπαλος».

Για την προσπάθεια των παικτών του: «Και τα στα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν τόσο κακοί. Στην Ξάνθη ήμασταν καλοί και έπρεπε να κερδίσουμε. Μας έλειπε το γκολ και όταν συμβαίνει αυτό αγχώνεσαι. Περιμένουμε τις επόμενες μέρες για να δούμε αν θα γίνει άλλη εκκαθάριση. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλες. Πολύ δύσκολα βλέπω να έρχονται παίκτες λόγω της κατάστασης. Είναι φανερό σε ποιες θέσεις έχουμε ανάγκη».

Για τον Δώνη: «Ο Χρήστος είναι ένα παιδί που όπου το βάλεις προσπαθεί. Είναι ένας παίκτης που παίζει στον χώρο. Περίμενα περισσότερα από τον Σωτήρη σήμερα αλλά είναι λογικό ήταν το πρώτο του ματς στη Λεωφόρο».

Για τον Μουνιέ: «Το πρώτο του παιχνίδι ήταν στην ουσία. Δεν ήταν έτοιμος. Είναι επαγγελματίας, ελπίζω να έχει συνέχεια. Είναι παίκτης έμπειρος και πιστεύω να συνεχίσει έτσι».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης: «Ήταν ένα κακό, αλλά πλασματικό σκορ στο πρώτο ματς. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

*Απόδοση δηλώσεων από novasports.gr

 

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania