Οταν ο Μπαδιεριτάκης “πλήγωνε” τον Πανακρωτηριακό στο Ατσαλένιο!

Πανακρωτηριακός Αφιερώματα | 6 Οκτωβρίου 2019, 13:35

Η δεύτερη συνάντηση ΠΟΑ και Πανακρωτηριακού στο Ατσαλένιο θα είναι αυτή το απόγευμα της Κυριακής (06/10, 16:00), αφού προηγήθηκε η πρώτη σε επίπεδο Δ' Εθνικής πριν από 9 χρόνια με πρωταγωνιστή για τους γηπεδούχους τον νυν αρχηγό της χανιώτικης ομάδας, Θανάση Μπαδιεριτάκη!

Ο χαρισματικός σκόρερ ήταν τότε παίκτης των “πράσινων”, προερχόμενος από δύο σεζόν στον Γιούχτα. Μάλιστα ήταν αυτός που “πλήγωσε” ουσιαστικά τον Πανακρωτηριακό, αφού προερχόμενος από τον πάγκο με δικό του γκολ ο ΠΟΑ ισοφάρισε σε 1-1 στο 50′ και δεν επέτρεψε στη χανιώτικη ομάδα να φύγει με ένα ιστορικό “διπλό” από την έδρα του συλλόγου του προσφυγικού προαστίου. Ο Πανακρωτηριακός είχε προηγηθεί στο 40′ με τον Σταμάτη Λιονάκη και έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 70′ λόγω της αποβολής του Γιώργου Λυχνάκη. 

Από τους παίκτες του ΠΟΑ που αγωνίστηκαν τότε παραμένουν στην ομάδα ο αρχηγός Ανδρέας Χατζηανδρέου και ο Μανώλης Φραγκιαδάκης (ο οποίος υποβλήθηκε τον Σεπτέμβριο σε επέμβαση στο χέρι). 

Οσον αφορά τον Μπαδιεριτάκη από το 2014 που εντάχθηκε στον Πανακρωτηριακό έχει “γράψει” τη δική του ιστορία, “σπάζοντας” το “φράγμα” των 100 γκολ με τη φανέλα της ομάδας τον Οκτώβριο του 2018!

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΑ (Μανώλης Πατεμτζής): Συνάνης, Φραγκιαδάκης, Α. Χαλκιαδάκης (77ʼ Γ.Ε. Γιακουμάκης), Ανυφαντάκης, Οικονομάκης, Πολεμαρχάκης, Χατζηανδρέου (46ʼ Καπετανάκης), Κατσούλης, Σεραφειμίδης (46ʼ Μπαδιεριτάκης), Συσκάκης, Καστελλιανάκης.

Πανακρωτηριακός (Μανώλης Πηγουνάκης): Ορφανουδάκης, Δαμανάκης (57ʼ Νικολαΐδης), Πενταράκης, Περράκης, Καβακόπουλος, Σεληνιωτάκης, Ψαράκης (86ʼ Παπαδάκης), Λυχνάκης, Λιονάκης (74ʼ Ράπτης), Παπαδομανωλάκης, Μιχαλακόπουλος.

Επιμέλεια: Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Rabona ad