Οσκαρ ατυχίας για Ζιούλη – Του αφιέρωσαν τη νίκη

Χανιά | 2 Μαρτίου 2019, 23:53

Το "Οσκαρ ατυχίας" διεκδικεί δίχως αμφιβολία τη φετινή σεζόν ο Αγγελος Ζιούλης, που αποχώρησε αναγκαστικά στο ημίχρονο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 24χρονος αμυντικός και εκ των αρχηγών του ΑΟΧ/Κισσαμικού τραυματίστηκε στα πλευρά έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Κότο, σε φάση μάλιστα που ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ (και κίτρινη κάρτα) εις βάρος του Ζιούλη, προκαλώντας διαμαρτυρίες στην πλευρά της χανιώτικης ομάδας. 

Οπως έγινε γνωστό θα παραμείνει για περαιτέρω εξετάσεις στον Βόλο και αναμένεται από Δευτέρα (04/03) στα Χανιά. Η ομάδα του μέσω ανάρτησης του αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη στον Βόλο.

Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε ματς αγωνιζόταν με προστατευτική μάσκα λόγω του σοβαρού του τραυματισμού στο ματς με τον Αιγινιακό (διπλό κάταγμα στο κεφάλι).

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας μας αφιερώνει τη μεγάλη νίκη επί του Βόλου ΝΠΣ στον μεγάλο άτυχο του σημερινού αγώνα και γενικότερα άτυχο τη φετινή σεζόν, Άγγελο Ζιούλη.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου μετά από σύγκρουση με αντίπαλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, με πρόβλημα στα πλευρά. Προληπτικά θα παραμείνει στον Βόλο για περαιτέρω εξετάσεις και αναμένεται από τη Δευτέρα στα Χανιά.

Αγγελε περαστικά και σύντομα ξανά κοντά μας

karta antonis garden
/psiloritischania