Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Τζολάκης

Πλατανιάς | 9 Ιουλίου 2018, 17:43

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μπορεί να θεωρείται ο Κωνσταντής Τζολάκης. Ο 16χρονος (8/11/2002) πανύψηλος τερματοφύλακας συμφώνησε οριστικά με τους "ερυθρολεύκους" και ήδη μάλιστα έχει ενταχθεί στο δυναμικό τους, αφού πραγματοποιεί προπονήσεις. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μένει να διευκρινιστούν κάποια πράγματα βέβαια γι’ αυτή την μεταγραφή του Χανιώτη τερματοφύλακα, όπως ο χρόνος που συμφωνήθηκε για την υπογραφή των συμβολαίων -λογικά θα είναι για 5 χρόνια. Από εκεί και πέρα βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί για τον Τζολάκη ότι παρουσιάστηκε μεγάλο ενδιαφέρον από τη Μίλαν αλλά και την βελγική Γκενκ, αλλά ο ίδιος και η οικογένειά του προτίμησαν τον Ολυμπιακό.

Ο Τζολάκης ξεκίνησε να προπονείται με τον Ολυμπιακό εδώ και λίγες μέρες και μάλιστα τις τελευταίες αυτό συμβαίνει με το να έχει επιστρέψει η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού από το Ζέεφελντ της Αυστρίας. Ετσι, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την ευκαιρία να τον παρακολουθεί από κοντά, αφού υπάρχει άλλωστε το σοβαρό ενδεχόμενο να ενταχθεί στο δυναμικό της πρώτης ομάδας, μετά τους Γιαννιώτη, Χουτεσιώτη και Σκαφίδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζολάκης είναι διεθνής με την ομάδα Παίδων.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad