Οριστικά στον ΝΟΧ οι βαθμοί – Αναβολή με Περιστέρι

Πόλο 24 Νοεμβρίου 2018, 18:05

Υπέρ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με σκορ 5-0 κατακυρώθηκε οριστικά το παιχνίδι απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου. Οι φιλοξενούμενοι κατέφθασαν στα Χανιά χωρίς τα δελτία των παικτών και όπως ήταν αναμενόμενο, το παιχνίδι οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή.

Η απόφαση, όπως ανακοινώθηκε από τη γραμματεία του κολυμβητηρίου Χανίων, πάρθηκε από τον αλυτάρχη του αγώνα κι αφού εξετάστηκε το τι αναφέρει η προκήρυξη του πρωταθλήματος σε αυτές τις περιπτώσεις. Μέχρι τότε, υπήρξαν πολλές διαβουλεύσεις, που διήρκησαν σχεδόν τρία τέταρτα έως ότου αποφασιστεί οριστικά και τελεσίδικα ποια θα είναι η τύχη του αγώνα.

Η ουσία είναι ότι ο ΝΟΧ κερδίζει στα χαρτιά το παιχνίδι απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου, ο οποίος μάλιστα εκτός από τα δελτία… ξέχασε να φέρει μαζί του και σκουφάκια! Ο ΝΟΧ ο οποίος έτσι ανεβαίνει στους 13 βαθμούς μετά από έξι αγώνες, επομένως η νίκη αυτή προσμετράται σαν η τέταρτη φετινή του.

Επόμενη υποχρέωση για τον Ηλία Μαχαίρα και τους παίκτες του είναι ο αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα για το Κύπελλο Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 27 του μήνα στο κολυμβητήριο Χανίων.

karta antonis garden

Rabona ad