Οριστικά Μουρνιές η έδρα της Γ’ Εθνικής

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 22 Ιουλ 2018, 17:53

Το γήπεδο των Μουρνιών θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη νέα περίοδο η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Η προσδοκία της ομάδας ήταν να μπορέσει να παίξει στα Περβόλια, εφόσον ο Πλατανιάς αποχωρούσε, αλλά από τη στιγμή που αυτό δεν αλλάζει, η πρωταθλήτρια Χανίων θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο γήπεδο του Μινώταυρου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από εκεί και πέρα, βέβαια, σε εκκρεμότητα παραμένει με το τι θα γίνει με ένα άλλο γήπεδο, αυτό του Γαλατά όπου οι άνθρωποι της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ δεν έχουν κρύψει ότι θα ήθελαν να είναι η έδρα της ομάδας. Εδώ και καιρό, έχουν γίνει κάποιες εργασίες, αλλά αυτή τη στιγμή παραμένουν στάσιμες και ειδικότερα δεν έχει τοποθετηθεί το νέο πλαστικό χορτάρι. Δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί μέσα στη σεζόν, αν προχωρήσουν τα έργα στο γήπεδο του Ιδομενέα, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ να μεταφερθεί εκεί, αλλά η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή η έδρα της για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα συνεχίσει να είναι οι Μουρνιές.

Εκεί άλλωστε θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν, που υπενθυμίζεται όπως είναι προγραμματισμένη για την 1η Αυγούστου.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad