«Ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ»

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 12 Οκτωβρίου 2018, 19:24

Το εγκώμιο της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ πλέκουν με δηλώσεις τους προπονητής και παίκτες του ΟΦ Ιεράπετρας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις που γίνονται πριν από κάθε παιχνίδι στο στρατόπεδο του ΟΦΙ, ο Γιάννης Μάγγος και ένας από τους ποδοσφαιριστές του, ο Πέτρος Καλημέρης, τοποθετήθηκαν για το παιχνίδι που ακολουθεί, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη χανιώτικη ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Μάγγος τόνισε ότι, «την Κυριακή παίζουμε με το ΣΥΝΚΑ, μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Θα την χαρακτηρίσω ομάδα του προπονητή, που έχει καλή φιλοσοφία, ξέρει πώς να παίξει και πώς να το πάρει. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι πάνω στο στόχο και στο σχεδιασμό μας, έτσι ώστε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, καθώς για μια ακόμα φορά παίζουμε εντός έδρας. Θεωρώ ότι αν τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και έχουμε λίγο την τύχη με το μέρος μας, θα κερδίσουμε».

Οσον αφορά τον 23χρονο Καλημέρη τόνισε ότι, «είναι ένα δύσκολο ματς και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πάρουμε τη νίκη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΟΦΙ

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad