Ολοκλήρωσε για Βόλο ΝΠΣ

Χανιά | 16 Νοεμβρίου 2018, 17:38

Με την προπόνηση της Παρασκευής (16/11) στη Μοναχή Ελιά ολοκλήρωσε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο ΝΠΣ (17/11, 15:00).

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα είναι μονόδρομος για το σύνολο του Γιώργου Πετράκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως έχει φανεί τις πρώτες αγωνιστικές.

Ο προπονητής του ΑΟΧ/Κισσαμικού δε θα έχει στη διάθεσή του τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων, Σάλιακα, αλλά και τους τραυματίες Χαλκιαδάκη, Αρναούτογλου και Κεχαγιά. Σε σχέση με το ματς στα Τρίκαλα επιστρέφει ο Καραγιάννης, που εξέτισε την τιμωρία του.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας για την τελευταία προπόνηση πριν το ματς αναφέρει τα εξής:

Με μικρής διάρκειας προπόνηση, την Παρασκευή (16/11), ολοκλήρωσε η ομάδα μας την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League 2018-2019 με αντίπαλο τον Βόλο ΝΠΣ (17/11, 15:00 – Περιβόλια).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση ενόψει του αγώνα και αμυντική τακτική. Όπως συνηθίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια η 18άδα θα γίνει γνωστή λίγες ώρες πριν τον αγώνα στα Περιβόλια.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Πετράκης, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σάλιακα, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων, αλλά και των τραυματιών Χαλκιαδάκη, Αρναούτογλου, Κεχαγιά.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad