Οι “18” του Ταουσιάνη για Δράμα

Super League 2 12 Δεκεμβρίου 2019, 16:49

Την τελευταία του προπόνηση σε ηρακλειώτικο έδαφος, πριν την αναχώρηση για τη Δράμα, πραγματοποίησε ο Εργοτέλης την Πέμπτη (12/12).

/Bella Pizza

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου, σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας, περιείχε προθέρμανση με passing games ενώ το βασικό μέρος αφιερώθηκε σε τακτική προπόνηση με βάση τον επερχόμενο αντίπαλο. 

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και απρόοπτα, με τον Γιάννη Ταουσιάννη να ανακοινώνει στη συνέχεια τους 18 ποδοσφαιριστές που θα μεταβούν την Παρασκευή (13/12) αεροπορικώς από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα. Στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στη Δράμα, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν από το ματς στο προπονητικό κέντρο της Δόξας, στη Νικοτσάρα.

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές για τον αγώνα του Σαββάτου (14/12, 15:00) στη Δράμα είναι οι εξής: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Μπότε, Πέιος, Μπάτζιος, Σπίριακ, Κοιλιάρας, Προβυδάκης, Μπρους, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Γροντής, Τσέλιος, Μπαράτα, Κουατένγκ, Εφορντ, Ροβίθης, Μανουσάκης.

 

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad