Οι… όροι του Βασιλειάδη

Super League 1 22 Μαρτίου 2018, 18:37

Στη… σέντρα αναμένεται να βρεθούν και πάλι σύντομα οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κι αυτό γιατί ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι έτοιμος να… κάνει σινιάλο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Για να συμβεί, βέβαια, κάτι τέτοιο θέτει τέσσερις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Την Τετάρτη (21/3), μάλιστα, απέστειλε σε όλες τις ΠΑΕ το κείμενο δεσμεύσεων και ζητάει να το υπογράψουν άμεσα, ώστε ν’ αρχίσει ξανά η… δράση. Αν όλες οι ΠΑΕ συναινέσουν, τότε το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου.

Αναλυτικά οι τέσσερις όροι του υφυπουργού Αθλητισμού:

1.Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια μία αγωνιστικής περιόδου, οπαδοί μιας ομάδας προκαλέσουν φαινόμενα βίας, ήτοι α) είσοδος οπαδών στον εν γένει χώρο του γηπέδου ή/και στις κερκίδες και στα αποδυτήρια ή/και στον αγωνιστικό χώρο ή/και συμπλοκές εντός αγωνιστικού χώρου με οποιαδήποτε αφορμή, για τρεις φορές ή β) την πειθαρχική τιμωρία των ομάδων τους με βάση την εν γένει έκνομη βίαιη συμπεριφορά οπαδών τους, τουλάχιστον τέσσερις φορές, τότε η ομάδα θα τιμωρείται με ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής και υποβιβασμό.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα ξεκινήσει να ισχύει από την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και εφεξής, με τροποποίηση των ρυθμίσεων αδειοδότησης, τόσο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όσο και της ΕΠΟ.

2.Σε περίπτωση δυσφημιστικών δηλώσεων από αξιωματούχους που υποδαυλίζουν φαινόμενα βίας και πραγματοποιούνται με οποιοδήποτε τρόπο, για παράδειγμα σε ΜΜΕ ή social media, τότε θα τιμωρείται η ομάδα τους.

3.Η ευθύνη για τη φύλαξη των αγώνων, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα περιέρχεται εξ ολοκλήρου στις ΠΑΕ και η αστυνομία μένει εκτός γηπέδων.

4.Καταργείται το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ως τρίτος βαθμός των πειθαρχικών αδικημάτων.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania