Οι πιθανοί αντίπαλοι της Παλαιόχωρας

Παλαιόχωρα Κύπελλo Ερασιτεχνών | 26 Μαρτίου 2018, 13:43

Η Παλαιόχωρα θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΧ στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, οπότε η ποδοσφαιρική περίοδος γι' αυτήν θα επεκταθεί και μετά την 1η Απριλίου - ημερομηνία κατά την οποία ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η 1η αγωνιστική βάσει της προκήρυξης της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Απριλίου, ενώ αν κάποια ομάδα προχωρήσει στον θεσμό μέχρι τον τελικό τότε θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στις 9 Ιουνίου!

Η Παλαιόχωρα στη 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα συμμετάσχει στον 8ο όμιλο, όπου έχουν τοποθετηθεί και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των Ενώσεων της Κρήτης. Μέσω κλήρωσης θα προκύψει ο αντίπαλος του ΑΟΠ σε νοκ-άουτ αγώνα, τον οποίο αν κερδίσει τότε στη συνέχεια θα παίξει στον άτυπο τελικό Κρήτης.

Από το Ρέθυμνο αν και το Κύπελλο κατέκτησε ο Ερμής Ζωνιανών, η Επισκοπή θα είναι η ομάδα που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Ανοικτό παραμένει το ποιος θα εκπροσωπήσει το Ηράκλειο, αφού στον Κυπελλούχο ΠΑΝΟΜ προκύπτουν αρκετά προβλήματα ελέω… τουριστικής περιόδου στα Μάλια.

Τέλος, στο Λασίθι Κυπελλούχος αναδείχθηκε ξανά ο ΟΦ Ιεράπετρας (νίκησε στον τελικό τον ΑΣ Ιεράπετρας) και μένει να φανεί αν θα πάρει μέρος στον θεσμό.

 

Estrella
Papantonakis Cards