Οι πιθανές ημερομηνίες για την έναρξη του Εργασιακού

Μπάσκετ 27 Ιουλίου 2018, 12:22

Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στα Χανιά και πλέον σειρά πήρε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις της Επιτροπής Αθλούμενων του Εργασιακού με το γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων και με τον εκπρόσωπο των διαιτητών Νώντα Χριστινάκη, όπου και αποφασίστηκε η έναρξη των νέων πρωταθλημάτων να γίνει είτε στις 15, είτε στις 23 Σεπτεμβρίου.

Στόχος είναι η σεζόν να ολοκληρωθεί νωρίτερα σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρει τα εξής:

Η Επιτροπή Αθλούμενων του Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Χανίων θα ήθελε να ενημερώσει το σώμα του Εργασιακού ότι, μετά από δύο συναντήσεις, στα μέσα Ιουλίου, τόσο με το γραφείο αθλητισμού του Δήμου Χανίων όσο και με τον εκπρόσωπο των διαιτητών κ. Επαμεινώνδα Χριστινάκη, αποφασίστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος, 2018-19, να πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτέμβρη. Με κύριο στόχο τη λήξη του πολύ νωρίτερα σε σχέση με την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε. Πιθανές ημερομηνίες έναρξης, είναι η 15η ή 23η Σεπτεμβρίου. Παράλληλα εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευτεί η προκήρυξη η οποία θα καθορίσει το πλαίσιο λειτουργίας και οργάνωσης του Πρωταθλήματος.

Επίσης, θα θέλαμε να καλέσουμε τους εκπροσώπους των ομάδων να παρευρεθούν, στις 30 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:00, στη συνάντηση η οποία θα λάβει χώρα στο καφέ Κήπος, για να συζητηθεί ο απολογισμός της περιόδου 2017-18 και ταυτόχρονα να τεθούν θέματα που αφορούν στην αγωνιστική περίοδο 2018-19. Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους εκείνους οι οποίοι είχαν δηλώσει ότι θέλουν να βοηθήσουν στο οργανωτικό κομμάτι και είχαν δώσει τα στοιχεία τους, ότι θα ενημερωθούν από την Επιτροπή τηλεφωνικά ώστε να υπάρξει άμεσα συνάντηση. Επίσης, όποιος επιπλέον ενδιαφέρεται για βοήθεια, εννοείται είναι καλοδεχούμενος. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του Πρωταθλήματος. 

Με εκτίμηση, 

Ανεζάκης Γεώργιος

Γεωργιλάς Φραγκίσκος

Ζουριδάκης Κωνσταντίνος

Φωταράς Ιωάννης

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad