Οι λόγοι που θέλει Παντελάκη ο Δώνης

Χανιά | 25 Ιουλ 2018, 16:27

Θέμα ημερών μοιάζει πια η απόκτηση του Νώντα Παντελάκη από τον Παναθηναϊκό, με τον Χανιώτη αμυντικό να είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι “πράσινοι” προχωράνε άμεσα σε ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Αχιλλέα Πούγγουρα. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση με βάση τα “πράσινα” ρεπορτάζ σειρά θα πάρει η απόκτηση του εκ των αρχηγών του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Όπως ανέφερε και στον “ΣΠΟΡ FM 94,6″ ο “πράσινος” ρεπόρτερ, Τάσος Νικολογιάννης, ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του έχουν δει βίντεο με ολόκληρα παιχνίδια του 23χρονου αμυντικού με τη φανέλα του ΑΟΧ/Κισσαμικού, όπου ειδικά τη σεζόν που πέρασε ήταν σχεδόν μόνιμα στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Στον Γ. Δώνη φαίνεται να αρέσει η τεχνική του Παντελάκη, αλλά και το γεγονός ότι είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, εκεί όπου έχουν παρουσιαστεί ήδη προβλήματα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του “τριφυλλιού”. Με βάση και τα φετινά δεδομένα του Παναθηναϊκού μοιάζει μία ιδανική λύση, έστω και αν θα ξεκινήσει ως εναλλακτική.

«Θα είναι ο δεύτερος στόπερ που θα έρθει. Είναι ψηλό και δυναμικό παιδί. Τον έχουν ξεχωρίσει ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του, σε ολόκληρα παιχνίδια που τον έχουν δει σε βίντεο και θεωρούν ότι με το συγκεκριμένο μπάτζετ που πάει ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή λύση, έστω και ως εναλλακτική. Είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός υποφέρει στο κομμάτι αυτό, ο Δώνης το έχει διαπιστώσει και στα δύο πρώτα φιλικά ότι κανένας από τους δύο στόπερ δεν έχει σαν προσόν τον δυναμισμό του στο ψηλό παιχνίδι και θέλει αυτό να το καλύψει με την απόκτηση του Πούγγουρα και την πιθανότατη απόκτηση του Παντελάκη» ήταν το τελικό σχόλιο του Τ. Νικολογιάννη στον “ΣΠΟΡ FM 94,6″.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad