Οι ευθύνες του Γκοτ και οι έντονοι διάλογοι στα αποδυτήρια στην Αρτα

Πλατανιάς | 16 Δεκεμβρίου 2019, 0:03

Σαν όχι και το καλύτερο μπορεί να περιγραφεί το κλίμα στον Πλατανιά μετά την ήττα και ειδικότερα τον τρόπο που αυτή ήρθε από τον Καραϊσκάκη Αρτας.

Πληροφορίες του athlitiko αναφέρουν ότι υπήρξαν έντονοι διάλογοι στα αποδυτήρια, με αποδέκτη τον Γκοτ, οι μέτριες έως κακές εμφανίσεις του οποίου συνεχίζονται, με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να δέχεται γκολ που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να έχει αποφύγει.

Οπως γίνεται γνωστό, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας βρέθηκε στο επίκεντρο των διαμαρτυριών, με συμπαίκτες του να του κάνουν παρατηρήσεις για τα γκολ που δέχτηκε στην Αρτα και τον ίδιο ουσιαστικά να μην απαντά.

Σε κάθε περίπτωση, είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως η απόκτηση τερματοφύλακα στον Πλατανιά είναι καίριας σημασίας εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, εφόσον ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης, έχει τη διάθεση να δει την ομάδα του περισσότερο ανταγωνιστική στη συνέχεια της σεζόν. Αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς δείχνει να παίρνει την κατιούσα, έχοντας τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς και μάλιστα είναι πολύ αποδυναμωμένος με μείον τρεις παίκτες στα καλά καθούμενα (Νίλι, Μάικιτς, Λεωνιδόπουλος)!

Κατά τ’ άλλα, το γεγονός αυτή τη στιγμή ότι ο Πλατανιάς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος λέει πάρα πολλά, όταν αντίστοιχα πέρσι τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Οι ευθύνες του Γκοτ είναι μεγάλες, με το φίλαθλο κόσμο να του καταμαρτυρά και τη φάση του γκολ που έκρινε μια κατηγορία στο αξέχαστο ματς στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad