Οι ετήσιες βραβεύσεις του ΟΑΧ στο Πνευματικό Κέντρο (pics)

Γενικά Θέματα 20 Μαρτίου 2018, 18:25

Για μια ακόμη χρονιά ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων απέδωσε τιμή στους δεκάδες αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων του, τους οποίους βράβευσε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (19/3) το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο.

Η εκδήλωση έγινε μέσα σε μια κατάμεστη από γονείς, αθλητές, παράγοντες του αθλητισμού και τοπικούς φορείς, αίθουσα, η οποία αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά πολύ φιλόξενη.

Vravefsei OAX 2018 8

Κατάμεστη η αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο.

Ο πρόεδρος του Ομίλου, Τάσος Δημολίτσας, ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό, με την πρώτη του αναφορά να γίνεται στον αδικοχαμένο, Γιώργο Ζερβό, ο οποίος πριν μερικούς μήνες έφυγε εντελώς αναπάντεχα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους του, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια του Ομίλου, καθότι ήταν ένας εξαιρετικός αθλητής τένις.

Vravefsei OAX 2018 6

Ο κ. Δημολίτσας.

Παράκληση από τον κ. Δημολίτσα η οποία έγινε απόλυτα σεβαστή, ήταν ως ένας ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του Γ. Ζερβού, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.

Στην τοποθέτηση του, ο κ. Δημολίτσας μεταξύ άλλων τόνισε ότι, «δυστυχώς, η περσινή χρονιά μάς επιφύλασσε μία πολύ θλιβερή, οδυνηρή εξέλιξη. Χάσαμε αναπάντεχα, απρόσμενα από την οικογένεια του Ομίλου μας τον αγαπητό αθλητή μας, Γιώργο Ζερβό. Η απώλεια του Γιώργου προκάλεσε απερίγραπτη οδύνη και θλίψη στην οικογένεια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων και στερεί από όλους μας ένα αγαπημένο, χαρούμενο παιδί».

Στη συνέχεια, ο κ. Δημολίτσας επεσήμανε τα εξής: «Για άλλη μια χρονιά, ο Ομιλος μας ήταν βασικός παράγοντας ανάπτυξης του αθλητισμού στην χανιώτικη κοινωνία. Για άλλη μια χρονιά υποδεχτήκαμε μικρούς αθλητές, εντάσσοντας τους στην μεγάλη μας οικογένεια, προσφέροντας τους υγιείς διεξόδους στην ενεργητικότητά τους, στην ανάγκη τους να δημιουργήσουν. Διανύσαμε με επιτυχία άλλη μια δημιουργική αθλητική χρονιά. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε οι αθλητές μας να κατακτήσουν τους στόχους τους, δούλεψαν με γνώμονα το ήθος, την ευπρέπεια, την δημιουργική άμιλλα, την αγάπη για τον συναθλητή και φίλο, στοιχεία και αρετές που διακρίνουν τους γνήσιους αθλητές».

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις, με τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων να αποδίδει τιμές σε φορείς της πόλης, παράγοντες και χορηγούς των τμημάτων.

Ετσι, κατά σειρά βραβεύτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, η ANEK LINES, ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, η εταιρεία ΕΤΑΝΑΠ Σαμάρια, η εταιρεία Κυριακίδης construction company και η εταιρεία Mobiak.

Vravefsei OAX 2018 9

Ο κ. Δημολίτσας βραβεύει τον κ. Βουλγαράκη.

Vravefsei OAX 2018 20

Η βράβευση στο Δήμο Αποκορώνου.

Vravefsei OAX 2018 12

Η βράβευση στην κα Νικολακάκη για λογαριασμό της ΑΝΕΚ LINES.

Vravefsei OAX 2018 14

Η βράβευση στην εταιρία ΜΟΒΙΑΚ.

Vravefsei OAX 2018 13

Η κα Ζομπανάκη παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας ΕΤΑΝΑΠ Σαμαριά.

Ακολούθως, η εκδήλωση αφιερώθηκε στους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους μικρούς και πιο μεγάλους αθλητές του Ομίλου. Πραγματοποιήθηκαν κατά σειρά οι βραβεύσεις στους αθλητές από το τμήμα τένις, πινγκ πονγκ, σκάκι, μπάσκετ και την ρυθμική γυμναστική.

Vravefsei OAX 2018 16

Vravefsei OAX 2018 17

Vravefsei OAX 2018 25

Vravefsei OAX 2018 32

Vravefsei OAX 2018 35

Vravefsei OAX 2018 38

Vravefsei OAX 2018 43

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που δίνει στη δημοσιότητα, όπως τονίζεται, «το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, ευχαριστεί όλους όσοι που με την παρουσία τους τίμησαν την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αθλητών του σωματείου για το έτος 2017. Επίσης όλους τους χορηγούς που με την οικονομική τους προσφορά, κάλυψαν ένα μεγάλο μέρος των οικονομικών απαιτήσεων των τμημάτων του Ομίλου, τα μέλη και τους γονείς των αθλητών για τη μηνιαία οικονομική τους συνδρομή, καθώς και τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων του Ομίλου για τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους, ώστε να πετύχουν τόσο αξιόλογες διακρίσεις».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΑΧ ΣΤΟ FACEBOOK

 

karta antonis garden