Οι δηλώσεις του Γ. Πετράκη για την κλήρωση του Κυπέλλου

Χανιά | 20 Σεπτεμβρίου 2018, 19:06

Δηλώσεις στη ΝΕΑ Τηλεόραση παραχώρησε ο Γιώργος Πετράκης, σχολιάζοντας την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και τα ματς απέναντι σε ΟΦΙ, Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό.

Όπως τονίζει ο 30χρονος προπονητής δεν αποτελεί για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό προτεραιότητα η διοργάνωση αυτή, αλλά στόχος είναι η ομάδα να είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Το ότι θα είμαστε στους ομίλους και θα αντιμετωπίσουμε δύο ομάδες της Super League – και πόσο μάλλον όταν η μία από αυτές είναι ο Παναθηναϊκός, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Παναιτωλικό – για εμάς είναι κάτι πολύ θετικό. Τα κίνητρά μας με αυτές τις ομάδες και σε αυτόν τον θεσμό είναι πολύ υψηλά. Όσον αφορά τον ΟΦ Ιεράπετρας επειδή έχει τύχει και τον έχω παρακολουθήσει είναι μια ομάδα που έχει παίκτες που οι περισσότεροι έχουν παραστάσεις Football League και κάποιοι παραπάνω ακόμα. Αυτό κάνει το έργο μας αρκετά δύσκολο, χωρίς να σημαίνει ότι για εμάς προτεραιότητα είναι το Κύπελλο. Αλλά αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει σε αυτόν τον θεσμό και σε αυτόν τον όμιλο».

Για το πόσο σημαντικό είναι να έχει επίσημα παιχνίδια η ομάδα εν όψει πρωταθλήματος: «Το ότι έχουμε κληθεί ήδη κι έχουμε δώσει ένα παιχνίδι και ότι θα υπάρξει ένα δεύτερο την ερχόμενη εβδομάδα για εμάς είναι κάτι πολύ σημαντικό, για να μπορέσουμε να μπούμε σε μία διαδικασία και σε έναν ρυθμό επίσημων παιχνιδιών, γιατί τα φιλικά ναι μεν αλλά… Είναι ένας φιλικός αγώνας αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον επίσημο. Οπότε σίγουρα μας βοηθάει και μας χαροποιεί ότι έχουμε κληθεί να τα δώσουμε τώρα τα ματς Κυπέλλου».

Για τη δυσκολία διεξαγωγής φιλικών στη συνέχεια λόγω της έναρξης της Γ’ Εθνικής και αν “βολεύει” την ομάδα η καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος: «Σίγουρα μας δυσκολεύει το ότι δεν θα έχουμε με ευκολία να δώσουμε φιλικούς αγώνες, αλλά νομίζω ότι κάτι θα βρεθεί και κάτι θα καταφέρουμε να κάνουμε σε αυτό το κομμάτι. Επειδή κάναμε και κάποιες μεταγραφές προς το τέλος νομίζω ότι μας βολεύει να κερδίσουμε λίγο χρόνο ακόμα, 10-15 μέρες, για να μπορούν και τα νέα παιδιά που έχουν έρθει να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτό που είχαμε κάνει μέχρι τώρα, ώστε αυτό να μας βρει ακόμη πιο έτοιμους για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

 

Estrella
/psiloritischania