Οι δηλώσεις Παντελάκη, Σπυριδοπούλου για τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ 22 Μαρτίου 2019, 23:02

Διαβάστε όσα δήλωσαν μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Παντελάκης και η αθλήτρια Αννα Σπυριδοπούλου.

Ο τεχνικός της “ερυθρόλευκης” ομάδας ανέφερε ότι μπορεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να ήταν εύκολο λόγω διαφοράς κατηγορίας αλλά στον τελικό περιμένει τις παίκτριες του ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας με τη Νίκη Λευκάδας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Το κύπελλο σίγουρα είναι ξεχωριστή διοργάνωση από το πρωτάθλημα, συμβαίνουν εκπλήξεις και εμείς δεν θέλαμε να είμαστε κανένα θύμα έκπληξης. Ήμασταν πολύ σοβαροί από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αγωνίζεται στην Α2 όμως ανεβαίνει και θεωρώ ότι φέτος θα στεκόταν και στην Α1. Όπως λέω πάντα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε σαν ομάδα είναι να σεβόμαστε τον εαυτό μας, να διαχειριζόμαστε την κούραση και από εκεί και έπειτα τον αντίπαλο. Ηταν μεγάλη σε έκταση η σημερινή νίκη. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας. Είναι μια ομάδα που παίξαμε πρόσφατα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Είχαμε θεωρητικά ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά ο τελικός στο κύπελλο είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα πιο σοβαροί και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θεωρώ ότι θα κατακτήσουμε το κύπελλο. Δυστυχώς δεν είχαμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας, όμως νομίζω ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από την ομοσπονδία, από όλες τις ενώσεις και τους φορείς που εμπλέκονται σε αυτό και στο τέλος θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να βλέπουμε τα γήπεδα γεμάτα και να πηγαίνουμε σε αυτά με τις οικογένειας και με τα παιδιά μας».

Από την πλευρά της η Αννα Σπυριδοπούλου ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε σκληρά να κάνει την έκπληξη και παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στην Α2, αντεπεξήλθε στο παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε τον τελικό, όπου και θα αντιμετωπίσουμε την Νίκη Λευκάδας. Θέλουμε να διευρύνουμε το σερί των κυπέλλων που έχουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο στο τελευταίο παιχνίδι προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας».

 

karta antonis garden