Οι δηλώσεις από την “πρώτη” του Γιούχτα (video)

Γ' Εθνική 24 Ιουλίου 2018, 10:31

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Γιούχτα για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης και του Αγιασμού στις Αρχάνες πραγματοποιήθηκαν δηλώσεις, από τις οποίες “βγαίνει” αισιοδοξία για την προσπάθεια που θα κάνει ο Γιούχτας για παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μπουράκης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου της ευρύτερης περιοχής και γενικά της περιφέρειας για να μπορέσει να τα καταφέρει η ομάδα: «Στόχος μας είναι να έχουμε μία σταθερή πορεία στη Γ’ Εθνική. Στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Γιούχτας δεν θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους του αν δεν είναι κοντά ο κόσμος Αρχανών, αλλά και του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων και όλης της περιφέρειας, γιατί δεν είναι εύκολο μία ομάδα της περιφέρειας να συμμετέχει στη Γ’ Εθνική».

Την παραμονή στην κατηγορία με μελλοντικό στόχο την περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας έθεσε ως στόχο ο προπονητής Μηνάς Πίτσος: «Ξεκινάμε μία πάρα πολύ δύσκολη και διαφορετική χρονιά για τις Αρχάνες. Έχουμε ξαναπεράσει βέβαια από το συγκεκριμένο σκαλοπάτι. Θέλουμε αυτή τη χρονιά να φτιάξουμε μία ομάδα που δεν θα είναι ασανσέρ, θέλουμε να μείνει στις εθνικές κατηγορίες, γιατί αξίζει αυτή η ομάδα να μείνει σε αυτές τις κατηγορίες και από εκεί και πέρα να κοιτάζουμε κάθε χρόνο αν γίνεται να προχωράει αυτό το σωματείο όσο γίνεται πιο ψηλά».

Ο πολύπειρος Σωτήρης Τσάτσος αναφέρθηκε στο επιτυχημένο πέρασμά του από τα Χανιά (ΑΟΧ) και ευχήθηκε να έχει το ίδιο αποτέλεσμα και η προσπάθεια της νέας του ομάδας: «Είχα μια επιτυχημένη χρονιά στα Χανιά και το ίδιο εύχομαι να γίνει κι εδώ. Θα ζήλευαν πολλές ομάδες τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο που έχει ο Γιούχτας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Γιούχτα φέτος, με ταπεινότητα και δουλειά να πάει η ομάδα πολύ καλά».

Ένας από τους πλέον έμπειρους αμυντικούς στην κατηγορία αυτή, ο Μηνάς Τζανής, εκθείασε την οργάνωση που έχουν οι “πράσινοι”: «Είδα ότι η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη και υπάρχει υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους για την πρόταση που μου έκαναν να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Βλέπουμε ότι έχει ένα γήπεδο-παλατάκι. Να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, να ευχαριστηθεί κι ο κόσμος και να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Τέλος, ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα, ο Βασίλης Ζαχαράκης ευχήθηκε η προσπάθεια να είναι επιτυχημένη και ο Γιούχτας να μείνει στην κατηγορία: «Πιστεύω όλα να πάνε καλά. Η ομάδα είναι οργανωμένη, μέχρι τώρα όλα πάνε όπως μου τα υποσχέθηκαν οι άνθρωποι της διοίκησης. Πιστεύουμε ότι όλα θα μας πάνε όπως πρέπει, ο στόχος είναι η σωτηρία, αν και δεν είναι εύκολος ο όμιλος με τις ομάδες της Αθήνας».

Το βίντεο με τις δηλώσεις από το Crete2day:

 

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad