Οι δηλώσεις από Μαζιώτη – Λουμπάκη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Οκτωβρίου 2019, 19:37

Σύντομες αλλά ουσιαστικές ήταν οι δηλώσεις που έγιναν από τους Ακη Μαζιώτη για λογαριασμό της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Νίκο Λουμπάκη από την πλευρά του Πόρου.

Προφανώς, η ικανοποίηση εκφράστηκε στα λόγια του ποδοσφαιριστή της χανιώτικης ομάδας σε αντίθεση με τον Λουμπάκη ο οποίος είπε ότι η ομάδα του θα πρέπει να δουλέψει στη συνέχεια για να παρουσιαστεί βελτιωμένη.

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες και τους προπονητές για τη νίκη», τόνισε ο Μαζιώτης, συνεχίζοντας ως εξής: «Μπήκαμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και πολύ καλά διαβασμένοι. Κάναμε αυτό που έπρεπε στο γήπεδο και βγάλαμε έναν ποδοσφαιρικό εγωισμό και κερδίσαμε. Ισως είχαμε μια δόση τύχης, αλλά η τύχη πολλές φορές είναι με τους δυνατούς και σε αυτό το παιχνίδι οι δυνατοί ήμασταν εμείς χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα του Πόρου. Είναι μια μεγάλη νίκη και ευελπιστώ να μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Loumpakis

Ο Λουμπάκης από την πλευρά του τόνισε τα εξής: «Δυστυχώς δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Ημασταν πολύ κακοί και πρώτος εγώ. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν θα σταθώ στον παράγοντα τύχη χωρίς να θέλω να αδικήσω τα παιδιά του ΣΥΝΚΑ και να τους δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη τους. Θα δουλέψουμε στις αδυναμίες μας για να βελτιώσουμε τα λάθη μας, προχωράμε, το πρωτάθλημα είναι μικρό και κάθε αγώνας είναι για μας τελικός. Δεν μπορείς να σταθείς στα λάθη, αλλά να συνεχίσεις. Πρέπει να βελτιωθούμε με τον προπονητή μας και να δούμε τον επόμενο αγώνα. Ολοι οι αγώνες είναι το ίδιο για μας, όπου κι αν παίζουμε. Μεταξύ μας είμαστε τέλεια στα αποδυτήρια, το μόνο που πρέπει ν’ αλλάξουμε, είναι να δουλέψουμε περισσότερο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad