Οι Βlue Boys μιλούν για τον Χάρη Κοντοπυράκη

Χανιά | 24 Απριλίου 2018, 17:41

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα fosonline παραχωρούν οι Βlue Boys μιλώντας για τον Χάρη Κοντοπυράκη και το συμβάν που είχε στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα σε ΑΟΧ/Κισσαμικό-ΟΦΗ.

«Ο μόνος που προκαλούσε συνεχώς ήταν ο κ. Κοντοπυράκης, ο οποίος έγραφε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook σε χανιώτικες αθλητικές σελίδες, ειρωνικά σχόλια για τους οπαδούς της ομάδας μας», σημειώνουν οι οργανωμένοι του ΑΟΧ μιλώντας στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “ΦΩΣ”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Πριν από το παιχνίδι δεν υπήρχε τεταμένο κλίμα ανάμεσα στον ΟΦΗ και στην ομάδα μας. Ο μόνος που προκαλούσε συνεχώς ήταν ο κ. Κοντοπυράκης, ο οποίος έγραφε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook σε χανιώτικες αθλητικές σελίδες, ειρωνικά σχόλια για τους οπαδούς της ομάδας μας. Σε ένα από αυτά που ήταν φωτορεπορτάζ για την κερκίδα μας, έγραψε συγκεκριμένα: “Είσαστε δύο, είσαστε τρεις και πενήντα η ΠΕΦΟ Χανίων, ίσον πενήντα τρεις”».

Για το συμβάν με την κλωτσιά: «Προσωπικά δεν το είδα, αν και πολύ πιθανόν να έγινε. Παρ’ όλα αυτά, ο οπαδός του Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικού σίγουρα δεν τον κλώτσησε για το κλεμμένο πανό από τον οπαδό του ΟΦΗ».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania