Οι αποστολές των Μικτών για τα παιχνίδια με το Λασίθι

Μικτές Ομάδες | 17 Δεκεμβρίου 2019, 19:36

Ετοιμες παρουσιάζονται οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων οι οποίες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τις αυριανές αναμετρήσεις με την ΕΠΣ Λασιθίου στις κατηγορίες Κ12 και Κ14.

Η Κ14 μετά το μεγάλο διπλό στο Ρέθυμνο την περασμένη εβδομάδα θέλει να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της, ενώ η Κ12 θα στοχέψει στην πρώτη της νίκη μετά το ισόπαλο 0-0 με την ΕΠΣΡ.

Οι δύο προπονητές Γιώργος Ριτζάκης και Γιώργος Μουριζάκης έχουν να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα απουσιών. Στα Κ14 απόντες θα είναι οι Κονταράκης, Αννουσάκης αλλά και οι Τσεσμελής, Μπολανάκης που δε μπόρεσαν να βρεθούν και στην πρεμιέρα.

Στα Κ12 θα απουσιάσει ο τραυματίας Μπουζουνιεράκης.

Διαιτητής και στα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στις Μουρνιές, ορίστηκε ο Ζαφείρης από την ΕΠΣ Ηρακλείου με βοηθούς τη Σιγαρά και τον Μέτσα από την ίδια ένωση.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου (2η αγωνιστική)
12.30 Κ12 ΕΠΣ Χανίων – ΕΠΣ Λασιθίου στις Μουρνιές
Διαιτητής: Ζαφείρης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σιγανά – Μέτσας (Ηρακλείου)

14.00 Κ14 ΕΠΣ Χανιων – ΕΠΣ Λασιθίου στις Μουρνιές
Διαιτητής: Ζαφείρης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σιγανά – Μέτσας (Ηρακλείου)

Αναλυτικά οι αποστολές:

Κ14: Αλέξανδρος Βενέτης, Ανέστης Τσίτσα, Ανδρέας Καλογερής, Μανούσος Καντουνατάκης, Γιώργος Κατσιφαράκης, Στασινός Κλάδης, Αντώνης Καρύγιαννης, Κωνσταντίνος Κοτζαμιχάλης, Λεωνίδας Κουκουράκης, Στέλιος Μακράκης, Μανούσος Λεφάκης, Μανώλης Λεγάκης, Κώστας Μπαλλίου, Σταμάτης Νταγιάκος, Άγγελος Πατεράκης, Αντώνης Στόϊτσος, Άρης Ταχιράι, Νίκος Τσακίρης

Κ12: Αλέξανδρος Αθουσάκης, Θρασύβουλος Γελασάκης, Βασίλης Καλλιγέρης, Κωνσταντίνος Καυκαλάς, Γιώργος Κοσμάς, Βλάσης Λουπάσης, Μανώλης Σταυρουλιδάκης, Αρτέμης Ματζοράκης, Γιώργος Νταμαδάκης, Γιώργος Πουλιδάκης, Γιώργος Σοφιάκης, Γιάννης Ταπανάρης, Μανούσος Φανδριδάκης, Βασίλης Χαϊδεμενάκης, Παναγιώτης Σαμαράς

Προπονητές: Γιώργος Ριτζάκης, Γιώργος Μουριζάκης

Rabona ad