Οι αποβολές από το Προοδευτική-ΣΥΝΚΑ που γράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 26 Οκτωβρίου 2018, 18:40

Τους εκπροσώπους κάθε ομάδας που αποβλήθηκαν από το επεισοδιακό ματς Προοδευτική-ΣΥΝΚΑ και κατά συνέπεια δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στον πάγκο στο επόμενο ματς γνωστοποίησε η ΕΠΟ.

Από πλευράς της χανιώτικης ομάδας αποβλήθηκε ο δηλωμένος ως φυσιοθεραπευτής Σάκης Τραχανατζής, ενώ για τους “βυσσινί” ο δηλωμένος ως εκπρόσωπος Αντώνης Καλαμάκης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73217 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ και ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΓ ΝΙΚΑΙΑΣ (ΠΡΟΟΔΕΥΤ) την 21/10/2018, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ και δη του δηλωθέντος ως ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ αυτού, κου ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ Δ., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθμ. 73217 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ και ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ, που διεξήχθη στο Γήπεδο ΔΓ ΝΙΚΑΙΑΣ (ΠΡΟΟΔΕΥΤ) την 21/10/2018, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1, 2 και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σας γνωστοποιούμε, με την παρούσα, ότι, κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του αξιωματούχου του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ και δη του δηλωθέντος ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ αυτού, κου ΚΑΛΑΜΑΚΗ Α., με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad