Οικογενειακό διπλό σαν… φιλικό (pics)

Χανιά | 12 Οκτωβρίου 2019, 19:13

Χαρακτήρα φιλικού είχε το οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) για τα Χανιά στο γήπεδο Περιβολιων. 

/Bella Pizza

Ελλείψει προγραμματισμένου φιλικού αγώνα και αγωνιστικής δράσης στη Super League 2 οι ποδοσφαιριστές της χανιώτικης ομάδας χωρίστηκαν σε “κυανόλευκους” και “κόκκινους” και αναμετρήθηκαν στο γήπεδο που έχουν ως έδρα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης εκτός του ότι διαπίστωσε την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα σε διάφορες θέσεις. 

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Την ευκαιρία για λίγη… δράση ελλείψει αγωνιστικής κίνησης είχαν το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Στο γήπεδο Περιβολίων πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό, ανάμεσα σε “κυανόλευκους” και “κόκκινους”, με τον προπονητή των Χανίων Αλέκο Βοσνιάδη να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα.

Seliniotakis Panos

Kartsabas Berntios

Στο δίτερμα χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον τραυματία Ζιαμπάρη και τους Σελινιωτάκη, Πάνο, Καρτσαμπά και Μπερντίο, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Dimitriadis

Dimitriadis1

Kouskounas

Arnarellis

Xysi

Nazlidis

Moumin

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad