Ξεχωριστό το ματς του ΠΟΑ με τον Ρεθυμνιακό

Γ' Εθνική 15 Οκτωβρίου 2019, 20:07

Κάτι περισσότερο από ένα απλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι θα είναι η Κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΟΑ με τον Ρεθυμνιακό για την 5η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Από το συγκεκριμένο ματς ξεκινούν οι δράσεις της ομάδας του Ατσαλένιου για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Συγκεκριμένα, στον Κυριακάτικο αγώνα θα υπάρχει ειδικό περίπτερο στο γήπεδο του Ατσαλένιου με εθελόντριες της Πανελλήνιας Εταιρείας “Στόχος – Πρόληψη” για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και την πρόληψή του, αλλά και την ενημέρωση για τις δράσεις της εταιρείας.

Η σχετική ενημέρωση του ΠΟΑ:

«Το προσεχές παιχνίδι του ΠΟΑ με τον Ρεθυμνιακό (Κυριακή, 20/10, 16:00) για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει ξεχωριστή σημασία. Και ο λόγος είναι εκστρατεία για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Ο ΠΟΑ, σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον καρκίνο “Στόχος – Πρόληψη” (Στόχος-Πρόληψη), ανακοινώνουν μια σειρά από σπουδαίες δράσεις, με αφορμή τον Οκτώβριο που είναι παγκοσμίως ο μήνας πρόληψης κατά της νόσου.

Στον αγώνα της Κυριακής θα υπάρχουν σε ειδικό περίπτερο στο γήπεδό μας εθελόντριες της Πανελλήνιας Εταιρείας “Στόχος – Πρόληψη” με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω στον καρκίνο του μαστού και την πρόληψή του, αλλά και την ενημέρωση όσον αφορά στις δράσεις της εταιρείας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για το πώς οι μητέρες των παιδιών της Ακαδημίας του ΠΟΑ, αλλά και οι γυναίκες της περιοχής μας μπορούν να κάνουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι θα διεξαχθεί φιλικό τουρνουά στο γήπεδο του Ατσαλένιου στις 26 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή των Παλαιμάχων της ομάδας μας, των Παλαιμάχων του ΟΦΗ και των Παλαιμάχων του Άρη. Όλες οι λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο τουρνουά θα ανακοινωθούν προσεχώς.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad